Glam News Magazine

Modelul de jachetă pe care soția președintelui american a purtat-o într-o vizită în Texas este acum foarte bine cotat pe Ebay, unde se organizează licitații online pentru asemenea jachete Zara. Mesajul “I really don’t care, do u?” (“Mie nu-mi pasă. Ție?”) afișat pe spatele hainei a șocat opinia publică dat fiind scandalul iscat de decizia SUA de a separa copiii de adulții imigranți care trec granița cu Mexic. În aproximativ o lună, peste 2.000 de copii au fost separați de părinții lor și ținuți în centre ale Office of Refugee Resettlement.

Această poveste suprapusă peste vizita Primei Doamne a Americii la unul dintre centrele unde sunt ținuți copii ai imigranților mexicani a dat câștig jachetei Zara, care, de la prețul inițial de 39$ acum câțiva ani, a crescut pe eBay până la 895$. Au existat și voci care au criticat alegerea  vestimentară a Melaniei Trup și din punctul de vedere al outfitului. “Tocmai ce a câștigat titlul de cel mai prost îmbrăcată persoană a secolului”, a spus actrița Patricia Arquette. Însă Melania nu s-a dezis de alegerea făcută. Deși la aterizarea în Texas renunțase la jachetă, a purtat-o din nou, în zborul de întoarcere.

Legat de înscrisul de pe jacheta, Stephanie Grisham, purtătorul de cuvânt al doamnei Trump, a transmis pe Twitter că nu este niciun mesaj ascuns, însă opinia publică a recepționat gestul Melaniei ca unul de dezinteres și sfidare, mesajul fiind foarte la vedere. Președintele Donald Trump i-a luat apărarea soției sale într-un mesaj pe Twitter: «I REALLY DON’T CARE, DO U?» scris pe spatele jachetei Melaniei se referă la presa care publică ȘTIRI FALSE. Melania a aflat cât de necinstiți sunt și chiar nu îi mai pasă!”.

foto: time.com

Citește și:

RIHANNA LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE DE MAKE-UP

Lasă un comentariu