Glam News Magazine

2020 a fost un an în care am stat mai mult în casă, iar acest lucru ne-a influențat și manichiura. Cu saloane de înfrumusețare închise, iar apoi deschise, dar cu teama permanentă de expunere la riscul infectării cu noul coronavirus, multe dintre doamne și domnișoare au ales fie să-și facă singure manichiura, fie să rărească mult întâlnirile cu manichiurista. 2021 vine cu vești mai bune și readuce în atenție trenduri pe care poate unghiile tale nu le-au încercat. Am selectat 7 dintre acestea din care să alegi pentru următoarea programare la manichiură.

1. Manichiura asortată cu masca

Firește să începem cu aceasta, fiindcă purtatul măștii a devenit parte firească din viețile noastre și cu siguranță nu vom renunța curând la această necesitate. Așadar trebuie să asortăm cât mai mult masca în outfit-ul nostru și să integrăm nu numai machiajul, dar și manichiura în acest stil. Unghiile asortate cu masca vor face cu siguranță senzație anul acesta.

2. Manichiura tricotată

Nu este un trend nou, dar sezonul îl face să rămână în vogă pentru manichiură în 2021. Textura este una foarte atractivă și populară atâta timp cât puloverele vor rămâne în garderobă. Este un tip de manichiură ce necesită îndemânare pentru a crea volumul și rugozitatea specifică, astfel că nu întârzia să-ți suni manichiurista. Efectul este unul spectaculos și trebuie să te bucuri de el.

3. Manichiura cu logo-uri

Nici acesta nu este un trend nou, dar rămâne în vogă pentru manichiură în 2021. Poți alege să afișezi pe unghii logo-urile brandurilor pe care le apreciezi. Unghiile tale vor atrage atenția, mai ales dacă porți un articol vestimentar sau un accesoriu al aceluiași brand.

4. Manichiura multicoloră

Unghiile colorate au o energie bună, indiferent de nuanțele alese, iar anul acesta trebuie să profităm la maxim de orice ne aduce un vibe pozitiv. Manichiura multicoloră rămâne o opțiune în topul preferințelor femeilor de toate vârstele. Dacă ești rezervată în a folosi culori vibrante, poți opta pentru alte game cromatice mai… cuminți.

5. Manichiura cu accente de negru

La polul opus, avem simple accente de negru pe unghii nude sau colorate. Accentele de negru vor evidenția discret o manichiură simplă în 2021. Și este atât de ușor de purtat încât nu-ți vei face deloc griji cu ce să te îmbraci. Eleganța negrului este transferată pe unghii și în aspectul general.

6. Manichiura cu emoticoane

În 2021, lasă unghiile să vorbească pentru tine. Ele pot comunica ușor despre starea ta de spirit în special dacă optezi pentru o manichiură cu emoticoane. Folosind emoji potriviți, poate chiar vei avea o sursă de bună-dispoziție pe care să o transmiți chiar și celorlalți. După cum spuneam, trebuie să profităm de orice mijloace pentru o energie bună zi de zi.

7. Manichiura cu tușe aurii

Este tipul de manichiură care aduce o notă de glam unui look, ceea ce-l face să fie nelipsit în trendurile din 2021. Tușele aurii vor completa perfect orice ținută elegantă și te va face să strălucești. Da, are această putere și nu-ți fie teamă să o folosești!

Lasă un comentariu