Glam News Magazine

Obținerea mâncărurilor delicioase livrate chiar la ușă, oricând, oriunde, a devenit mai ușoară cu aplicațiile disponibile de comandat/livrare a alimentelor. Oricine poate descărca una dintre aplicații și poate face o selecție, poate face o comandă, poate efectua plata cu ușurință și se poate bucura de mâncarea preferată. Astfel că cererea pentru dezvoltarea de aplicații pentru comenzi de mâncare și numărul de utilizatori pentru acestea continuă să crească lună de lună. Restaurantele și serviciul de livrare au făcut ca industria să devină mai puternică, întrucât au crescut producția generală, în încercarea de a-și crește încasările.

Există diverse companii de dezvoltare a aplicațiilor mobile care lucrează la același model de afaceri. Aplicații precum Foodpanda, UberEats, Takeaway se numără printre cele mai populare aplicații pentru comenzi de mâncare ce au transformat modul în care oamenii mănâncă. Iar piața aplicațiilor mobile pentru comenzi de mâncare este în continuă creștere. Conform studiilor de profil, urmează să atingă 16,6 miliarde de dolari în jurul anului 2023. Statisticile ne arată că a fost evaluată la aproximativ 3,7 miliarde de dolari în 2017, dar ritmul de creștere se accelerează până în 2023. Iată cele mai bune aplicații pentru comenzi de mâncare disponibile în România:

FoodPanda 

Foodpanda este una dintre cele mai mari aplicații pentru comenzi de mâncare, ce operează în peste 50 de țări. Oferă clienților o mulțime de bucătării, iar în România pune la dispoziție o ofertă de peste 400 de restaurante de unde utilizatorii îți pot alege mâncarea.

UberEats

După succesul ca serviciu de taxi, gigantul tehnologic Uber a venit cu aplicația sa de livrare a alimentelor – Uber Eats. Opțiunea de filtrare / căutare uimitoare, plata fără probleme cu contul Uber existent și locația live a băiatului de livrare sunt caracteristicile nemaipomenite care fac din UberEats alegerea principală a clienților.

Takeaway

A preluat platforma de comenzi online Oliviera și câștigă tot mai mult teren datorită promoțiilor pe care le oferă. Utilizatorii pot alege între bucătăria românească, chinezească, indiană, libaneză, turcească sau alte mâncăruri și specialități, iar livrarea este dintre cele mai prompte.

FoodEx

Bucureștenii au la dispoziție aplicația FoodEx prin care pot comanda mâncare de la peste 2000 de restaurante cu bucătării din cele mai diverse: bucătărie romînească, americană, mediteraneană, franţuzească, irlandeză, turcească etc. O noutate este sistemul de loializare prin puncte, care aduce clienţilor reduceri la comenzile efectuate. Există şi opţiunea de precomandă, pentru a rezerva un fel de mâncare, data şi ora la care să fie livrate preparatele.

Gurmandio

Este aplicația lansată de Carrefour, disponibilă în 23 de orașe din România. Reuneste ofertele restaurantelor de renume, lanturi de livrare de mancare la domiciliu, localuri cu specific culinar traditional sau international.

Lasă un comentariu