Glam News Magazine

Când buzele sunt uscate sau sensibile, ai nevoie de soluții eficiente pentru a le reda sănătatea și naturalețea. Din fericire există multe produse pentru îngrijirea lor, iar între acestea balsamurile de buze sunt cele mai ușor de folosit, putând fi lesne incluse în rutina zilnică. Am selectat 10 dintre cele mai recomandate, din care să-ți alegi favoritul.

Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm

11 nuanțe, strălucire intensă și hidatare de durată. Este ceea ce propune YSL prin acest balsam de buze colorat îmbogățit cu unt de shea și ulei de jojoba. Lasă buzele moi și hidratate cu strălucire de durată.

Givenchy Le Rose Perfecto Lip Balm

Cu Givenchy nu câștigi doar hidratare, dar și volum pentru buzele tale. Îmbogățit cu unt de shea și extract de piper roz, Le Rose Perfecto hrănește și oferă volum instant. Datoriță unui complex ce interacționează cu PH-ul lor natural, nuanța naturală a buzelor este dezvăluită gradual, pentru a oferi un look personalizat.

Chanel Les Beiges balsam de buze hidratant colorat

Acest balsam de buze are o formulă bogată în vitamina E. Disponibil în trei nuanțe,  nu numai că hrănește buzele, dar le oferă și o nuanță naturală de prospețime pe care nu ai cum să n-o iubești.

Dior Lip Sugar Scrub 

Dacă problema ta principală este pielea moartă, iar hidratarea rămâne în plan secundar, acest balsam exfoliant de buze este soluția. Ușor de aplicat, balsamul cu boabe de zahăr propus de Dior hrănește în timp ce se exfoliază, lăsând buzele mai sănătoase decât ți-ai putea imagina.

La Roche-Posay Cicaplast Levres 

La Roche-Posay este un brand recomandat chiar de dermatologi, așadar este o alegere cu care mergi la sigur dacă dorești sănătate pentru buzele tale. Acest balsam protector și regenerator de buze vindecă buzele crăpate și hidratează în profunzime.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm

Îmbogățit cu emolienți precum Lanolină, Unt de Shea și Ulei de Ricin pentru o hidratare de durată și Petrolatum pentru a preveni deshidratarea, acest balsam de buze conține opt vitamine esențiale, nutrienți și minerale cu acțiune de refacere. Nu conține parfum și în plus are factor de protecție SPF 20, așa că oferă protecție contra arsurilor solare.

By Terry Baume De Rose Lip Care Stick

Această formulă de regenerare îmbogățită cu unt de shea, ceară esențială de flori de trandafir, ceramide și vitamina E, hidratează și netezește buzele, oferind totodată cu un finisaj protector, lucios. Sună pretențios? Efectul este vizibil, deci de necontestat. Poate fi folosit de asemenea ca bază pentru un ruj mat sau ca top pentru a da profunzime culorii de pe buze.

Avène Couvrance Balm Lipstick

Este un balsam cu efect de gloss în trei nuanțe – nude, rouge, rose și finish strălucitor. Hidratează și conturează buzele oferindu-le totodată protecție SPF 20. Este de asemenea rezistent la apă. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Tom Ford For Men Hydrating Lip Blam

Buzele bărbaților au nevoie și ele de îngrijire specifică, așa că Tom Ford a creat acest balsam cu acțiune de hidratare și vindecare special adresat reprezentanților sexului puternic.

Lasă un comentariu