Glam News Magazine

Unii oameni se feresc să cumpere parfum ca și cadou de Crăciun pentru bărbați, deoarece este ușor să greșești. Gusturile noastre în ceea ce privește parfumul sunt atât de personale, ceea ce face destul de descurajantă ideea atunci când vine vorba de cumpărarea unui parfum pentru cineva, dar nu este imposibil. Desigur, poți oricând să-i cumperi persoanei dragi încă o sticlă cu parfumul preferat, dar nu este puțin, îndrăznesc să spun, plictisitor? Este! Un cadou înseamnă a oferi cuiva ceva minunat – ceva nou și incitant pe care poate că nu își dă seama că îl dorește!

Fără a dori să generalizez excesiv, noi, bărbații putem fi reticenți în a ne îndepărta de familiar. Găsim un hanorac pe care îl iubim, așa că îl cumpărăm în mai multe culori și rămânem fideli mărcilor noastre preferate, inclusiv parfumului. Privind partea pozitivă, cel care oferă cadouri are șansa rară de a face cunoscute lucruri noi și de a extinde orizonturile parfumate. Există atât de multe arome minunate!

Un bun punct de plecare este să observi ce poartă cel mai mult destinatarul cadoului în fiecare zi. Știind acest lucru, îți vei da seama care este familia de parfumuri preferată – indiferent dacă este fresh, floral, lemnos sau oriental, pe NOTINO vei găsi cu siguranță printre sutele de cadouri barbati, ceva pe placul lui. Crede-mă că nu vei da greș! Dacă totuși nu vrei să riști cu un parfum, poți opta oricând pentru un voucher cadou notino! Alegi o sumă între 100 și 400 lei, personalizezi cu  poza preferată, scrii un mesaj drăguț și gata! Voucherul este gata de expediat iar persoane iubită se poate bucura de promoțiile sezonului! 

Iată patru recomandări de cadouri de Craciun, pentru care garantez că vor impresiona …

1. Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million parfum

Ahhh 1 Million, unde ne-am afla fără chihlimbarul său distractiv și comestibila plăcintă cu mere? Serios, acest parfum este o icoană modernă și a dat naștere atât de multor copii, încât poate fi definit oficial ca un trend-setter. Dar cum a reinterpretat Paco Rabanne 1 Million în forma sa de parfum? Oare se va simți ca și cum te-ai scufunda într-o gigantică plăcintă cu mere? Ei bine, de fapt, nu (deși dacă cineva ar putea aranja să mă scufund într-o plăcintă de mere reală, aș fi foarte recunoscător), 1 Million Parfum se simte complet diferit. 1 Million Parfum este mai proaspăt, mai vibrant și mai strălucitor, cu răsuciri interesante de tuberoză sărată, piele și tei. Se simte ca un parfum complet nou – unul mai îmbrăcat și rafinat. Poate că purtătorul de 1 Million a crescut puțin? A aruncat blugii skinny și a optat pentru o pereche de pantaloni de stofă (bineînțeles, slim fit). Este încă la fel de mișto, extravagant și sigur pe sine.

2. Armani Emporio Stronger With You Intensely

Stronger With You Intensely se deschide cu adevărat intens, cu notele sale picante arzătoare. Acel piper roz atrage cu adevărat atenția iar un strop de salvie și chiar un pic de scorțișoară își fac subtil apariția ca parte a acordului de caramel, iar asta întâlnim și în alte parfumuri ale colecției.  În varianta intensă are o aromă de caramel ceva mai subtilă , care se va pierde ușor în nota de vanilie spre sfârșitul purtării.

Stronger With You Intensely are o aromă generală mai caldă și mai dulce și datorită notei de lavandă care devine mai vizibilă în inima parfumului. Vestea bună este că lavanda va deveni mai slabă în favoarea notei de chihlimbar și a vaniliei. În plus, nota de piele întoarsă îi oferă un finisaj neted și plăcut.

3. Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum

Jean Paul Gaultier s-a hotărât după 25 de ani  să schimbe hainele marinarului și a lansat Le Male Le Parfum.O reinterpretare îndrăzneață, intensă și lemnos-orientală.

Există un motiv pentru care Le Parfum a înlocuit ținuta de marinar de la Eau de Toilette cu o uniformă de ofițer: este dominantă și impune respect. Când pulverizezi pentru prima dată Le Male Le Parfum, se simte foarte masculin și intens: este un parfum care vrea să fie remarcat. Este cald, picant și puternic. Dar dezvăluie un ton mai elegant și mai sofisticat pe măsură ce se dezvoltă – și cumva, o face fără a-și pierde puterea. Nota vedetă este vanilia dulce, confortabilă și aproape comestibilă, vanilia fiind cea care conferă parfumului clasificarea sa orientală. Când vanilia se încălzește pe piele, creează o stare de spirit senzuală; este o notă pe care vei dori să o respiri ore în șir.

4. Paco Rabanne Invictus Legend

Invictus este un unul dintre cele mai frumoase parfumuri. Este o ciocnire a notelor marine cu nuanțele metalice, toate venind împreună pentru a crea un parfum care atrage atenția. Invictus Legend acordă un omagiu originalului, dar are un ton mult mai soft. Aceasta este o versiune mai fină și mai rafinată a lui Invictus, care se simte mult mai luxoasă. Aș spune că este cea mai bună versiune de Invictus de până acum.

Invictus Legend prezintă note marine intense, chiar de la început. Se deschide cu un val sărat de apă de mare la care se adaugă  imediat notele proaspete de grapefruit amar, evocând calitatea clasică a istoricelor colonii. Lucrurile se încălzesc repede, iar Invictus Legend devine o odă a lemnului și ambrei, scăpând de tonurile marine și evocând căldura pielii sub razele soarelui. Acesta este cel mai îmbietor și elegant Invictus.

Lasă un comentariu