Glam News Magazine

Culoarea neagră, atunci când vorbim despre parfum, poate însemna multe lucruri. Ar putea face referire la ingredientele mai dark și mai impunătoare, cum ar fi patchouli, oud și piele, dar ne poate trimite și cu gândul la lucruri mai familiare din viață, cum ar fi întunericul cerului la miez de noapte sau îmbrăcămintea în nuanțe șic de negru. Pe mine negrul mă duce cu gândul la piele, smoky eyes, onix și ceai. Este o absență a luminii incredibil de evocatoare. Iată patru parfumuri perfecte pentru a fi purtate cu o ținută All-Black.

1. Pentru celebra LBD

Van Cleef & Arpels Moonlight Patchouli

Van Cleef & Arpels Moonlight Patchouli este un parfum care miroase exact ca și cerul nopții. Este o nuanță strălucitoare de negru, unde frumusețea trandafirului luminează adâncimea cenușie și intensă a patchouli-ului. Acesta este un parfum extrem de frumos, cu o aromă somptuoasă, care se află undeva între pudra de machiaj și pielea moale de căprioară. Trandafirii glazurați cu cacao neagră și praf de iris cu tonuri de patchouli,  fac din Moonlight Patchouli un parfum luminos, dar care se simte incontestabil „noir”.

2. Pentru Geaca de Piele

Cred că Guerlain L’Homme Ideal este unul dintre cele mai distractive parfumuri. Cu note crocante de migdale și amaretto, luminate de flori de portocal și întunecate de piele, L’Homme Ideal este un parfum care te face să te gândești la un bărbat fermecător, atrăgător, care probabil îți va ruina viața. Glumesc – este de păstrat. Dar cum evocă culoarea neagră? Ei bine, pentru mine, L’Homme Ideal reprezintă creionul de ochi pe care acest tip irezistibil îl poartă ca și semnătură a sa. Ți-am spus că este distractiv!

3. Pentru Smokingul Negru

Man in Black bvlgari

Există puține lucruri în viață mai frumoase decât un smoching negru, iar Man in Black de la Bvlgari este reprezentarea perfectă a acestuia, sub formă olfactivă. Călduros și plin de piele, Man in Black este croit fin, amestecând texturi mătăsoase de un negru profund pentru a crea o aromă extrem de sofisticată. Acesta este unul dintre parfumurile din care „fiecare ar trebui să aibă o sticlă”, la fel cum fiecare persoană ar trebui să dețină cel puțin un smoching negru.

4. Pentru rochia neagră din catifea

Juliette Has a Gun Lady Vengeance

Imaginează-ți un trandafir din catifea neagră cu o tulpină elegantă, împodobită cu gheare ascuțite, mai degrabă decât cu spini. Aceasta este Juliette Has a Gun Lady Vengeance. Cel cel mai opulent trandafir, cel mai glamour și cel mai „noir”. Cu fructe acrișoare care accentuează dulceața trandafirului, Lady Vengeance este un parfum pudrat, care s-a născut pentru a fi asociat cu o rochie lungă până în podea (din catifea neagră, desigur) sau o jachetă biker scumpă.

Lasă un comentariu