Glam News Magazine

Cu Valentine’s Day apropiindu-se cu pași rapizi, este momentul să-ți arăți dragostea și grija nu doar pentru persoana iubită, ci și pentru propria piele. IMARSKIN, brandul de îngrijire a pielii în care noi aici la Glam News avem încredere , te invită să participi la un concurs special de Valentine’s Day, unde poți câștiga unul dintre cele două seturi de produse pentru a-ți răsfăța tenul.

IMARSKIN este un brand romănesc de încredere în industria produselor de îngrijire a pielii, cunoscut pentru oferirea unor soluții eficiente pentru diverse nevoi ale pielii și prin utilizarea unor ingrediente premium în formulările lor. Cu o abordare axată pe ingrediente de înaltă calitate și formule avansate, IMARSKIN s-a impus ca un nume de referință în rândul pasionaților de îngrijire a pielii. De la extracte de plante benefice până la compuși inovatori precum bio placenta și ceramide, produsele lor sunt create pentru a oferi beneficii semnificative pielii.

Descoperă secretul unei pielii sănătoase și frumoase cu gama impresionantă de produse IMARSKIN.

Balancing Blue Mask – Mască cu Lotus Albastru și Vitamina E

Masca Balancing Blue Mask de la IMARSKIN aduce beneficiile lotusului albastru și ale vitaminei E într-o experiență de îngrijire a pielii. Lotusul albastru, cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și calmante, ajută la reducerea inflamației și la promovarea unui ten echilibrat. Vitamina E adaugă o doză suplimentară de hidratare și protecție împotriva radicalilor liberi. Această mască oferă un moment de relaxare, iar după utilizare, pielea devine revigorată, catifelată și radiantă.

Apă Micelară & Tonică – Tei, Mușețel

Apa Micelară reprezintă un pas esențial în rutina zilnică de îngrijire a pielii. Formulată cu extracte de tei și mușețel, aceasta nu doar îndepărtează delicat machiajul și impuritățile, ci și tonifică pielea. Proprietățile calmante ale mușețelului și ale teiului oferă o senzație de prospăt și liniștit, făcând acest produs potrivit pentru toate tipurile de ten.

Milkish – Ceramide Milkshake, Lapte de Curățare

Milkish – Ceramide Milkshake este mai mult decât un simplu lapte de curățare. Formula cu ceramide oferă o curățare delicată, fără a compromite barierele naturale ale pielii, ajută la păstrarea hidratării, îmbunătățind textura și elasticitatea pielii. Acest produs oferă o experiență luxuriantă de curățare. Îndepărtează eficient impuritățile, păstrând în același timp echilibrul natural al pielii și lasând-o catifelată și hidratată.

Milkish – Cremă pentru Ten, Formulă Restructurare Globală, Anti-Roșeață, Pro Confort

Această cremă avansată pentru ten de la IMARSKIN vine cu o formulă de restructurare globală, ideală pentru persoanele cu tenuri sensibile sau predispuse la roșeață. Proporționează un nivel de hidratare profundă, reducând senzațiile de disconfort și oferind beneficii anti-roșeață. Textura sa ușoară și absorbția rapidă fac din această cremă un pas esențial în rutina de îngrijire a tenului.

5 Growth Factor – Cremă pentru Zi cu Bio Placenta și Ceramide

Pentru o îngrijire completă a pielii, 5 Growth Factor de la Imarskin este o alegere excelentă. Cu ingrediente precum bio placenta și ceramide, această cremă pentru zi oferă un impuls de revitalizare, sprijinind regenerarea celulară și contracarând semnele de îmbătrânire. Hidratarea intensivă și protecția împotriva factorilor de mediu fac din această cremă un aliat puternic în menținerea tinereții pielii.

Double Exfoliator – Scrub cu Cărbune Activ și Enzime de Merișoare

Acest scrub inovator oferă o exfoliere profundă datorită cărbunelui activ și enzimelor de merișoare. Elimină eficient celulele moarte ale pielii, deblochează porii și îmbunătățește textura tenului. Rezultatul este o piele luminoasă și catifelată, pregătită pentru a absorbi beneficiile celorlalte produse din rutina ta de îngrijire.

CONCURS ÎNCHEIAT

Câștigători concurs :

Patrascu Andreea – validat

Manea Ruxandra – validat

Pentru a putea câștiga unul dintre cele 2 seturi de beauty (a câte 3 produse fiecare ) oferite de IMARSKIN, tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Care dintre produsele IMARSKIN by Farm. Ioana Marinescu ți se pare cel mai potrivit pentru tine?

Atenție: Concursul este valabil în perioada 12.02.2024-14.02.2024. Vor fi validate numai comentariile lăsate în intervalul 12.02.2024 – 00:00 – 14.02.2024 – 23:59. Câștigătorii vor fi anunțati prin email, cât și în cadrul articolului. Mult succes!

264 de comentarii

  1. Milkish – Cremă pentru Ten, Formulă Restructurare Globală, Anti-Roșeață, Pro Confort

  2. Milkish – Cremă pentru Ten, Formulă Restructurare Globală, Anti-Roșeață, Pro Confort

  3. Toate, dar mai ales Milkish – Cremă pentru Ten, Formulă Restructurare Globală, Anti-Roșeață, Pro Confort

  4. Milkish – Cremă pentru Ten, Formulă Restructurare Globală, Anti-Roșeață, Pro Confort

  5. Cred că foarte potrivită pentru mine ar fi Crema de Zi cu Bio Placenta și Ceramide !💓💓

  6. Milkish – Cremă pentru Ten, Formulă Restructurare Globală, Anti-Roșeață, Pro Confort

  7. Milkish – Cremă pentru Ten, Formulă Restructurare Globală, Anti-Roșeață, Pro Confort

  8. Milkish – Cremă pentru Ten, Formulă Restructurare Globală, Anti-Roșeață, Pro Confort este ce-mi doresc sa incerc

  9. Milkish – Cremă pentru Ten, Formulă Restructurare Globală, Anti-Roșeață, Pro Confort

  10. Milkish – Cremă pentru Ten, Formulă Restructurare Globală, Anti-Roșeață, Pro Confort

Comentariile sunt dezactivate