Glam News Magazine

Cred că în ultima vreme cu toții avem nevoie de o creștere a stării de spirit, nu-i așa?  Ce zici de asta? Ne vom înveseli cu niște parfumuri frumoase pentru a ne stimula starea de spirit?

Dar mai întâi, cum poate mirosul să ne stimuleze stările de spirit? Ei bine, parfumul poate fi un produs funcțional, deoarece este creat cu o funcție specifică: să ne facă să mirosim bine. Dar știm cu toții că parfumul este mult mai mult decât atât. Pentru început, este un lucru emoțional. Când ne gândim la toate evenimentele semnificative din viața noastră, știm că sunt acoperite de un nor de parfum – o ceață care amintește de parfumurile pe care le purtăm. Este, de asemenea, un costum pe care îl putem purta pentru a proiecta imagini specifice lumii sau poate fi pur și simplu ceva în care ne liniștim, cu mirosuri care ne fac fericiți, calmi, veseli și încrezători.

Iată patru parfumuri care stimulează starea de spirit pentru a te face să simți un pic de bucurie …

1. Parfums de Marly Delina Exclusif 

Nimic nu stimulează starea de spirit la fel ca trandafirii și zahărul, nu-i așa? Pune aceste două lucruri în parfum și ai parte bucurie. Din fericire pentru noi, Parfums de Marly a făcut exact asta. Delina este un trandafir soft, de un roz pal, pudrat cu zahăr. Are note luminoase și fructate de litchi, rubarbă și bergamotă și o senzație lăptoasă, care te face să te gândești la gustări delicioase care costă mai mult de câțiva bănuți – toate fine, luxuriante și delicate. Baza este un amestec de rășină și mosc, cu o senzație ușoară și aerisită. Dacă îți plac trandafirii sau parfumul gurmand, dar cauți ceva mai luxos (ceva mai „Ladurée” și mai puțin „Starbucks”), Delina este perfectă. Delina este atât de superbă, încât nu există nicio modalitate de a nu-ți aduce un zâmbet pe față.

2. Annick Goutal Songes

Florile albe sunt cunoscute pentru mireasma lor îmbătătoare. Ele sunt create pentru a atrage insecte polenizatoare în competiție cu prietenii lor florali multicolori, care se bazează mai mult pe aspectul lor. Există ceva frumos în legătură cu o floare modestă care găsește o modalitate de a înflori atât de diferit de cei din jur. Din această cauză, fiecare floare albă posedă parfumul său distinct. Songes sărbătorește tenacitatea acestor flori, în special iasomia, sambacul și ylang-ylang, pe care le împerechează cu dulceața cremoasă a vaniliei. Rezultatul este o insulă tropicală cu un parfum care vorbește despre perseverență și frumusețe. Dacă asta nu îți ridică spiritul, nu știu ce o va face.

3. dunhill London Century

Pentru mine, Century este un parfum sigur de sine. Este genul de parfum care proiectează încredere. Nu trebuie să atragă atenția sau să strige; spune doar „Hei, miros bine”, fără nicio fanfară sau vâlvă. Tema centrală a lui Century este o notă ușoară din lemn de santal împerecheată cu nuanța minerală a frunzei de violetă. La fel ca și o cămașă albă proaspăt spălată, Century este fără pată, cu o calitate cremoasă, care îl face să se simtă cel mai confortabil lucru pe care l-ai putea purta. De asemenea, miroase foarte, foarte, foarte bine.

4. Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri

Ce n-aș da să fiu în Italia chiar acum, sorbind un Negroni sub soare la un refugiu viticol de lux. Adică, sună destul de bine, dar, după cum știm cu toții, nu prea putem călători momentan. Așadar, în loc de cocktailuri printre viță de vie și pentru a-mi aduce puțină bucurie italienească, voi pulveriza în schimb niște Arancia di Capri. Parfumul emană arome de portocale lipicioase și suculente, cu o notă de caramel, purtate pe briza unei note de petitgrain și mosc. Arancia di Capri te transportă departe în locuri calde și însorite și asta, dragă cititorule, chiar îți aduce o dispoziție bună.

Lasă un comentariu