Glam News Magazine

Animalele de companie ne fac viața mai frumoasă. Sunt loiale, alungă stresul și depresia, ne fac mai fericiți. Dacă ești un iubitor de animale, cunoști deja aceste aspecte. Momentul când se guduresc lângă tine este de neprețuit. Totuși există oameni care sunt capabili să plătească sume exorbitante pentru animalul preferat. Tu cât de mult ai fi dispus să scoți din buzunar pentru un bun companion? Top 10 de mai jos  îți va arăta că un animal de companie poate fi un lux cu multe zerouri.

1. Green Monkey – 16,000,000$

Nu, nu este vorba despre o maimuță, după cum ți-ai dat seama din imagine. Este un cal de curse rasă pură, iar prețul afișat a fost oferit în cadrul unei licitanții din 2009. Cum se justifică?  Potrivit unui raport al CNBC, prima dată când Green Monkey a alergat, a reușit să parcurgă o optime de milă în doar 9,8 secunde. Din nefericire, a suferit un accident și nu a mai reușit să atingă această viteză.

2. Miss Missy – estimată la 1,200,000$

Missy este o vacă de rasă Holstein, care produce cu 50% mai mult lapte decât o vacă obișnuită. Are multe premii obținute și a fost cumpărată de niște investitori canadieni, cu scopul de a înmulți numărul a astfel de bovine și a crește producția de lapte.

3. Sir Lancelot Encore – estimat la 16,000,000$

Este animalul de companie care rămâne în istorie ca primul câine clonat. Când labradorul iubit al lui Nina și Edgar a murit, aceștia nu au acceptat pierderea și au decis să-l cloneze. După ce au cheltuit 155.000 de dolari și zile nesfârșite, sperând să-și revadă câinele, s-a născut Sir Lancelot Encore. Lancey, cum este alintat, este acum tatăl a mulți cațeluși.

4. Mastiff Tibetan – preț de până la 582,000$

Este o rasă de câine originară din Tibet, după cum îi spune și numele. A fost dezvoltată ca rasă de apărare împotriva lupilor și cel mai scump exemplar a fost adus în China pentru suma de 582,000$.

5. Lei albi – preț estimat de până la 140, 000$

Animalele sălbatice pot fi animale de companie în unele țări. Leii albi se numără printre cele mai scumpe. Descoperiți în 1938,  acești lei au fost domesticiți de iubitorii de animale rare și se încadrează la categoria companioni de lux.

6. Calul arab – preț estimat de până la 100,000$

Calul arab este o rasă aparte de cai, ceea ce face ca exemplarele să fie unele râvnite. Are corp atletic, spatele curbat și coada lungă, ceea ce-l ridică deasupra multor rase de cai.

7. Rădașcă – preț de până la 89,000$

Poate nu pare animalul de companie cel mai râvnit, dar acesta a fost prețul primit de un crescător de insecte. Rădașca în cauză este cea mai scumpă insectă vândută vreodată.

8. Piton Lavender Albino – preț de până la 40,000$

Deși par înfricoșatori, șerpii pot fi animale de companie încântătoare. Acesată rasă este una specială, iar semnele galbene de pe piele și ochii roșii o fac să fie de asemenea una dintre cele mai scumpe.

9. Cacadu negru – preț de până la 16,000$

Cea mai scumpă pasăre de pe lista celor mai scumpe animale de companie, cacadu negru poate fi vândut până la aproximativ 16.000 de dolari. Spre deosebire de majoritatea papagalilor care sunt, de obicei, plini de culori strălucitoare, acesta este negru. Sunt originari din Queensland, Australia, în special din zona Peninsula Cape York.

10. Pisica Savannah – preț de până la 12.000$

Pisicile nu puteau să lipsească din lista noastră. Iar pisica Savannah este ceva de privit, pentru că este un animal maiestuos. Aceste pisici au trupuri înalte, subțiri, delicate, sunt mai prietenoase, jucăușe și surprinzător, le place să se joace în apă.

Lasă un comentariu