Glam News Magazine

Nu există nicio scăpare – cu toții îmbătrânim. Suntem o populație preocupată de linii și riduri, cautând frenetic cum să le prevenim sau să scăpăm de ele. Cu toții am folosit la un moment dat produse anti-îmbătrânire, dar de la un punct, ne dorim mai mult. Ingredientele de fermitate și noile tehnologii de sculptare ale tenului sunt la mare căutare în zilele noastre.

Din fericire, există o serie de noi produse premium pentru față pline de ingrediente de cea mai bună calitate, toate concepute pentru a oferi tenului o nouă viață. Din punct de vedere istoric, aplicarea unei creme hidratante a fost răspunsul la semnele comune ale îmbătrânirii. Cu toate acestea, serurile și cremele ce conțin ingrediente active par noul mod de a aborda ridurile și pielea întunecată și plictisitoare.

Indiferent dacă ai 25 sau 50+, când vine vorba de riduri, totul ține de ingrediente. Fie că abia începi sau ai căutat de ani de zile regimul anti-îmbătrânire perfect, gama Yves Rocher Elixir Botanique promite un singur lucru: să îți păstreze tenul tânăr pentru cât mai mult timp!

Pasionați și dedicați, cercetătorii Cosmétique Végétale® au dezvoltat o cunoaștere profundă a naturii și a ecosistemelor, hrănită de convingerea că frumusețea pielii începe cu alegerea unor ingrediente active de calitate, derivate din plante cultivate cu respect pentru biodiversitate.

Pe uscat sau în oceane, plantele acționează precum niște plămâni pentru planetă, producând oxigen. Descoperirile științifice recente au demonstrat beneficiile oxigenante ale teritoriilor în care pământul și oceanul se întâlnesc.

Inspirați de aceste descoperiri, cercetătorii Yves Rocher au dezvoltat o inovație oxigenantă 100% vegetală, benefică pentru ten. Această inovație vegetală s-a născut în Bretania din întâlnirea a două ingrediente active naturale puternice: Călțunaș și Micro-Alge Tétraselmis.

Inovație în bioștiință: 25 de ani de cercetare

în știința plantelor si biotehnologia marină 

Pentru prima dată, oamenii de știință Yves Rocher și-au combinat cunoștințele unice în știința plantelor și biotehnologia marină pentru a crea o inovație în domeniul bioștiinței cu eficacitate brevetată.

Astfel, au dezvoltat un complex de ingrediente active cu eficacitate unică prin combinarea unui extract de Călțunaș cultivat prin Agroecologie în câmpurile proprii din La Gacilly, cu un extract de Micro-Alge Tetraselmis cultivate în Bretania într-un reactor biologic. Două metode de cultivare naturale și responsabile, pe care oamenii de știință le optimizează și le stăpânesc de 25 de ani pe teritoriul bretan.

În pronfunzimea tenului, Călțunașul stimulează oxigenarea celulelor pielii pentru a le revitaliza. Micro-Algele Tetraselmis stimulează mecanismele de apărare antioxidante ale pielii și ajută la lupta împotriva efectelor nocive ale poluării. Aceste două plante dau naștere unei inovații vegetale brevetate 100% exclusivă pentru a stimula oxigenarea pielii prin furnizarea* de oxigen (+ 45%), precum și utilizarea acestuia de către celule (+ 62%) și detoxificarea celulară prin activarea mecanismelor specifice.

În gama Yves Rocher Elixir Botanique, aceste două ingrediente active vegetale brevetate stimulează oxigenarea și detoxifierea celulelor pielii.

Ser fortifiant anti-poluare

 

Primul ser concentrat cu efect de oxigenare compus din ingrediente active provenite atât de pe pământul, cât și din oceanul din Bretania, pentru un ten fortificat, sănătos și luminos.

Imediat oxigenat, tenul este detoxificat și protejat împotriva efectelor nocive ale poluării, responsabile pentru îmbătrânirea prematură a pielii.

După 1 lună, liniile fine și ridurile sunt reduse. Tenul este fortificat și are un aspect sănătos.

Formulă:

 • formulă testată sub control dermatologic
 • conține 99% ingrediente de origine naturală
 • conține ingrediente active provenite din surse Bio
 • micro-Alge și Călțunaș din Bretania, provenite din sectoare locale ce respectă Biodiversitatea

Ambalaj:

 • ambalaj din carton reciclabil certificat FSC provenit din păduri gestionate în mod durabil și flacon din sticlă reciclabilă
 • ambalaj fără folie de plastic pentru a limita impactul asupra mediului

 

Cremă reparatoare de zi

Imediat oxigenat, tenul este protejat împotriva efectelor nocive ale poluării, responsabile pentru îmbătrânirea prematură a pielii.

După 1 lună, liniile fine și ridurile sunt reduse. Tenul este reparat, fortificat și strălucește de sănătate.

Formulă:

 • formulă testată sub control dermatologic
 • conține 97% ingrediente de origine naturală
 • conține ingrediente active provenite din sectoare Bio
 • micro-Alge și Călțunaș din Bretania, provenite din sectoare locale ce respectă Biodiversitatea

Ambalaj:

 • ambalaj din carton certificat FSC ce conţine cu 41% mai puţin carton* și flacon din sticlă, reciclabile
 • ambalaj fără folie de plastic pentru a limita impactul asupra mediului

 

Cremă reparatoare de noapte

Încă din prima dimineaţă, tenul este oxigenat, odihnit și își recapătă elasticitatea.

După 1 lună, liniile fine și ridurile sunt reduse, tenul este fortificat și are un aspect sănătos.

Formulă:

 • formulă testată sub control dermatologic
 • conține 98% ingrediente de origine naturală
 • conține ingrediente active provenite din sectoare Bio
 • micro-Alge și Călțunaș din Bretania, provenite din sectoare locale ce respectă Biodiversitatea

Ambalaj:

 • ambalaj ce conţine cu 41% mai puţin carton* și flacon din sticlă, reciclabile
 • ambalaj fără folie de plastic pentru a limita impactul asupra mediului

Roll-on iluminator anti-oboseală pentru zona ochilor

Imediat, pielea din jurul ochilor este hidratată, luminoasă și protejată împotriva poluării. Liniile fine și ridurile sunt reduse în mod vizibil.

După 1 lună de utilizare, cearcănele sunt mai puțin vizibile, privirea este odihnită și strălucește de sănătate.

Formulă:

 • ormulă testată sub control dermatologic și oftalmologic
 • conține 97% ingrediente de origine naturală
 • conține ingrediente active provenite din sectoare Bio
 • micro-Alge și Călțunaș din Bretania, provenite din sectoare locale ce respectă Biodiversitatea

Ambalaj:

 • ambalaj din carton reciclabil provenit din păduri gestionate în mod durabil
 • ambalaj fără folie de plastic pentru a ne limita impactul asupra mediului

 

Marca Yves Rocher, membru UEBT din anul 2020, își respectă angajamentul pentru o aprovizionare etică a materiilor prime naturale, respectând în același timp biodiversitatea și oamenii.

Exigente și riguroase, echipele Yves Rocher asigură trasabilitatea, securitatea și gestionarea responsabilă a sectoarelor fără compromisuri, în jurul a 3 angajamente:

 1. Aprovizionare responsabilă

Călțunașul este cultivat în Bretania în câmpurile proprii Yves Rocher din La Gacilly, Franța, conform principiilor agriculturii ecologice. Această cultură se distinge printr-un sistem agroecologic și un angajament puternic față de tranziția agroecologică a teritoriului.

 1. Protejarea resursei vegetale

Călțunașul este cultivat în Europa de mulți ani pentru calitățile sale ornamentale și gustative. Acesta are o capacitate puternică de a acoperi solul, ceea ce limitează evaporarea apei, atât de prețioasă vara.

Călțunașul este prezent în colecțiile Grădinii Botanice din La Gacilly.

 1. Respectul pentru natură și oameni

În câmpurile Yves Rocher, Agronomii specializați în pământ și organisme vii sunt cât mai aproape de natură, pentru a înțelege funcționarea ecosistemelor. Această cunoaștere unică a teritoriului bretan ilustrează dorința de a cultiva plante cu respect.

Călțunașul este cultivat în conformitate cu principiile agroecologiei, care aduce în armonie agrosistemul, ecosistemul și biodiversitatea locală. De exemplu, câmpurile sunt înconjurate de garduri vii prezervate istoric datorită angajamentului Dlui Yves Rocher și menținute astăzi datorită participării noastre la planul de management durabil al gardurilor vii gestionat de Asociația franceză a arborelui Champetre – Afac-agroforesteries – partener al Fundației Yves Rocher. Ecosisteme remarcabile, cum ar fi pajiștile umede, sunt, de asemenea, păstrate și gestionate în mod durabil. Toate aceste acțiuni contribuie la un echilibru dinamic al mediului și la buna sănătate a culturilor.

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 10-19 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs. Astăzi, prietenii noștri de la Yves Rocher România vă oferă ocazia să testați gama Elixir Botanique în avanpremieră, lansarea oficială a produselor fiind programată pentru anul 2022. Astfel, aceștia oferă în dar 3 seturi de îngrijire a tenului compuse din: 1x Ser fortifiant anti-poluare, 1x Cremă reparatoare de zi, 1x Cremă reparatoare de noapte, 1x Roll-on iluminator anti-oboseală pentru zona ochilor. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Care este produsul din gama Elixir Botanique de la Yves Rocher de care crezi că ai cea mai mare nevoie?

Atenție: valabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 13.12.2021 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

424 de comentarii

 1. Eu as avea nevoie de ajutor din partea Roll-on-ului iluminator anti-oboseală pentru zona ochilor 😉

Comentariile sunt dezactivate