Glam News Magazine

Spectacolele de prezentare pentru colecțiile de primăvară 2020 au avut în vedere teme recurente precum schimbările climatice și tehnologia, prevalența problemelor sociale fiind ușor de remarcat în activitatea profesioniștilor din domeniul modei. De la momente de cultură pop până la un nou accent pe diversitate și incluziune, acest sezon a fost unul marcat de schimbări. Am selectat 6 dintre cele mai uimitoare podiumuri de prezentare pentru colecțiile de primăvară 2020:

CHANEL READY TO WEAR – SPRING 2020, o prezentare de modă pe acoperișurile Parisului

Virginie Viard a dus prezentarea colecției Chanel în Grand Palais, într-un decor care a reinterpretat acoperișurile Parisului, după cum și-a imaginat designerul de modă, mâna dreaptă a lui Karl Lagerfeld. Modelele au defilat prezentând într-o atmosferă vintage piese tinerești foarte șic.

TOM FORD READY TO WEAR – SPRING 2020, într-o stație abandonată de metrou

Există o mulțime de lucruri pe care le poți asocia cu Tom Ford și marca lui de haine imposibil de glamour, dar metroul din New York este probabil ultimul care-ți vine în minte. Într-o mișcare neașteptată, noul președinte al CFDA și-a adus colecția de primăvară 2020 într-o stație de metrou abandontă din centrul orașului pentru un spectacol care îmbrăca luxul de înaltă calitate cu sumbrul autentic al orașului.

SAINT LAURENT READY TO WEAR – SPRING 2020, lângă Turnul Eiffel

Prezentarea a avut loc în Place de Varsovie, Turnul Eiffel luminând perfect decorul acestui spectacol de modă pe care l-a vegheat pe fundal. Colecția cu piese esențiale din garderoba unei femei este una atemporală, decorul reușind să amplifice această caracteristică.

Parlament fictiv la BALENCIAGA READY TO WEAR – SPRING 2020

Îmtre colecțiile de primăvară 2020, cea a lui Demna Gvasalia pentru legendara casă de modă este o odă critică asupra codurilor vestimentare de astăzi. Satira a dominat prezentarea, de la îmbrăcămintea de lucru până la ținutele de bal, dar spectacolul a fost unul total.

CHRISTIAN DIOR READY TO WEAR SPRING 2020, într-o grădină sănătoasă

Maria Grazia Chiuri a colaborat cu colectivul de designeri de mediu Coloco, din Paris, a căror activitate este crearea de spații verzi și regenerarea urbană, pentru prezentarea acestei colecții. Show-ul Christian Dior Ready to Wear Spring 2020 promovează astfel, pe lângă o colecție durabilă, cu articole care nu-și pierd valoarea în timp, și respectul pentru natură.

GUCCI READY TO WEAR – SPRING 2020, pasarele mobile într-un decor alb strălucitor

Pentru primăvara 2020, directorul de creație Gucci, Alessandro Michele, a pivotat din estetica maximalistă care a reinventat casa de modă italiană în ultimii ani. Decorul pentru prezentare a fost de un alb strălucitor, iar cele 21 de modele au fost purtate pe pasarelele mobile sau au defilat pe acestea. Decorul alb a scos și mai mult în evidență negrul folosit ca o shimbare la Gucci.

Un comentariu

Lasă un comentariu