Glam News Magazine

Este greu să alegi rochia potrivită, cu atâtea modele câte sunt pe piață. Unele rochii avantajează un tip de siluetă, dar dezavantajează serios o alta și dacă nu cunoști bine aceste aspecte este posibil ca alegerea pe care o faci să fie una dezastruoasă. De aceea, astăzi îți venim în ajutor cu sfaturi practice: 5 tipuri de rochii cu care mergi la sigur, indiferent de forma corpului tău

Rochia de șifon

 

Este o rochie ușoară și o alegere măgulitoare pentru femei de orice dimensiuni pentru că stilul acestei rochii alungește și subțiază. Este lejeră și permite mișcarea, fără să adauge volum datorită materialului. Șifonul este un voal fin de mătase, bumbac sau poliester, rezistentnt și cu luciu plăcut, perfect pentru o rochie de seară. În special.

Rochia cu mâneci scurte

Dacă nu te simți confortabil în a-ți expune brațele, o rochie cu mâneci scurte poate fi o opțiune atractivă. Poți opta pentru un model cu decolteu în V pe față sau în spate, astfel încât să te simți prea acoperită.

Rochia dreaptă la baza gâtului și decolteu în V pe spate

 

Decolteul în față este uneori de nedorit fie că arată prea mult, fie că nu arată ceea ce trebuie. Dar dacă îți place tăietura în V, poți opta pentru un asemenea decolteu pe spate pentru o rochie dreaptă la baza gâtului. Acest model este unul elegant și stilat.

Rochia cu tăietură deasupra genunchiului

Dacă vrei un aer sexi, fără a-ți descoperi corpul, ia în considerare alegerea unei rochii cu o tăietură deasupa genunchiului. Vei obține un aspect uluitor și misterios în același timp, în special dacă rochia este una lungă.

Rochia midi

Este o opțiune potrivită pentru orice anotimp și împrejurare. Rochiile scurte se pot ridica și dezgoli astfel prea mult, iar cele lungi să fie incomode. Fă-ți o favoare și alege rochia midi.

2 comentarii

Lasă un comentariu