Glam News Magazine

O vorbă inspirată îți schimbă ziua. La fel, și o cafea bună. Iar locul unde le găsești pe amândouă este L’Arôme du café, un coffee shop unde cuvintele alese completează în mod inedit aroma cafelei proaspăt măcinate.

“L’arôme du café este o idee dospită timp de 3 ani. Voiam să fac un coffee shop, dar trebuia să mă diferențiez cumva de celelalte existente pe piață. Ca noutate aș putea spune că am combinat mixologia de bar cu preparatul cafelei și într-un final am reușit. Așa s-a născut L’arôme du café, un proiect de suflet în care mi-am pus toată experiența și dragostea”, spune Cristian Catrina, care a lucrat 20 de ani ca barman.

“Cea mai bună cafea este cafeaua proaspăt prăjită”

Pasiunea sa pentru cafea a fost motorul afacerii. “Încet, încet am început sa beau cafea toată ziua. Și uite așa a început curiozitatea: de unde provine, cum se produce, cine o cultivă, care tip de cafea este mai bun etc. Iar ca să afli toate acestea îți trebuie neapărat o școală. Cam totul se leagă, nu poți fi barista dacă nu ești îndrăgostit de cafea”, crede Cristi, cum îi spun cunoscuții. Și ca băutor de cafea, și ca barista, este interesat de calitate, pe care o oferă mai departe clienților. “Din punctul meu de vedere cea mai bună cafea este cafeaua proaspăt prăjită care se diferențiază foarte mult de cafelele ambalate frumos și vândute prin magazine. Cafeaua proaspăt prăjită te surprinde plăcut de fiecare dată când o bei și vă asigur ca este de ajuns să beți o singură dată și apoi veți reveni cu siguranță.”

cafeaua cafea

Preparate calde sau reci, pentru toate gusturile și pentru toate vârstele

Coffee shopul din Bulevardul Mircea cel Bătrân,bl X1 scara A, parter (în apropierea magazinului Muntenia din centrul municipiului Târgoviște) întâmpină clienții cu o gama variată de preparate calde sau reci, pentru adulți sau pentru copii. Cafea simplă, cu lapte sau cu arome, frappe-uri delicioase, cocktails cu sau fără cafea, ceaiuri, limonade răcoritoare, băuturi calde pentru copii, meniul este unul bogat. Preparatele au ingrediente de calitate și trec printr-o fază de testare înainte de a ajunge la client. “Chiar dacă prețurile noastre nu sunt mari, calitatea ingredientelor folosite sunt de clasa premium. Niciun preprarat nu a fost lansat pe piață fără să-l fi gustat noi înainte. Și am avut cazuri în care nu ne-a ieșit din prima. Vrem să introducem tot timpul preparate noi. Ne dorim ca ai noștri clienți să revină tocmai pentru că știu că la noi găsesc ceva special. Suntem siguri că vom găsi gustul cel mai bun și îi vom încânta de fiecare dată” spune Cristian Catrina.

De luat acasă

Iar un plus de savoare îl dau mesaje inspiraționale care sunt “servite” alături de cafea. “Ideea mesajelor pe pahare a venit de la un prieten foarte bun, un fel de mentor, aș putea spune. El a propus să scriem numele clienților pe pahare, dar m-am gândit că ar fi mai bine să scriem ceva care să le însenineze ziua.” Iar efectul a fost cel așteptat, mulți dintre ei spunând că mesajele li se potrivesc și abia așteaptă următoarea cafea și din perspectiva asta.

Și încă o veste bună din partea L’arôme du café este aceea că cine dorește să ia acasă aroma unei cafele proaspăt prăjite sau puritatea unui ceai bio are de ales dintre cele peste 11 sortimente de cafea proaspăt prăjită și peste 25 de sortimente de ceaiuri bio certificate. Sunt produse care nu se găsesc la îndemână în comerț. Astfel te poți răsfăța oricând și acasă de aromele  inconfundabile a unor produse de calitate.

cafeaua cafea

 

CONCURS! SPUNE-NE CU CINE-ŢI BEI CAFEAUA/CEAIUL ŞI NOI TE PREMIEM!

Un comentariu

Lasă un comentariu