Glam News Magazine

În universul vast al îngrijirii pielii, descoperirile remarcabile se îmbină adesea cu inovația și pasiunea pentru a crea produse cu adevărat revoluționare. Colectia ANTI-ÂGE GLOBAL de la Yves Rocher se înscrie fără echivoc în această paradigmă, ilustrând măestria în transformarea puterii elementelor naturii în soluții de îngrijire anti-îmbătrânire de excepție.

Ceea ce distinge această colecție, în mod particular, este adoptarea și valorificarea conceptului de Gemoterapie sau știința mugurilor, pentru a dezvolta un ingredient activ inovator: Nectarul vegetal din muguri.

Gemoterapie și Puterea Mugurilor

Gemoterapia, cunoscută și ca știința mugurilor, se bazează pe potențialul extraordinar al mugurilor de a forma orice alt organ al plantei, fie că este vorba de frunză, rădăcină, tulpină sau floare. Acest fenomen se datorează faptului că mugurii conțin un concentrat unic de elemente vitale necesare pentru viața și dezvoltarea plantei, inclusiv vitamine, minerale și o diversitate de nutrienți esențiali.

Transformarea în Nectar: Un Proces Biotehnologic Remarcabil

Cercetătorii talentați în Cosmetică Vegetală® de la Yves Rocher au reușit să capteze esența acestui potențial regenerativ prin transformarea mugurilor într-un ingredient activ inovator: nectarul vegetal din muguri. Alegerea plantei Syringa vulgaris, cunoscută sub numele de liliac, a fost esențială în procesul de extracție, garantând o sursă pură și concentrată de nutrienți. Prin intermediul unui proces biotehnologic natural brevetat, aceste celule rare sunt activate, se multiplică și se adaptează la nivelul pielii, contribuind semnificativ la reînnoirea și revitalizarea celulelor cutanate.

Eficacitatea Profundă a Nectarului din Muguri

Nectarul din muguri, ingredientul de bază al gamei ANTI-ÂGE GLOBAL, acționează în profunzimea pielii, prevenind și corectând semnele vizibile ale îmbătrânirii. Această formulă excepțională promovează o reînnoire celulară rapidă, restaurând armonia și echilibrul pielii în doar 72 de ore. Rezultatul este o piele regenerată, întinerită și revitalizată.

Această colecție premium nu doar corectează semnele de îmbătrânire, ci și celebrează frumusețea autentică și reînnoirea profundă a pielii, subliniind angajamentul Yves Rocher față de excelență, sustenabilitate și inovație continuă în domeniul îngrijirii pielii.

Ser corector

Serul Corector ANTI-ÂGE GLOBAL este un produs creat pentru a oferi o soluție avansată în combaterea semnelor de îmbătrânire și revitalizare a tenului. Având la bază cercetările în Cosmetică Vegetală®, acest ser se distinge printr-o formulă inovatoare, care integrează puterea unică a nectarului vegetal din muguri pentru a stimula reînnoirea celulară, corectând semnele vizibile ale îmbătrânirii cutanate.

Beneficiile sunt vizibile încă de la primele utilizări, cu o îmbunătățire a texturii pielii, reducerea ridurilor și un ten mai luminos și uniform. Pe termen lung, tenul este redensificat și revitalizat. Studiile realizate au demonstrat o creștere de până la 4 ori a reînnoirii celulare după doar 5 zile de utilizare regulată.

Concentrat bifazic reparator de noapte

Inspirat de descoperirile recente privind ciclul natural al pielii pe timpul nopții, acest produs este formulat pentru a maximiza procesul de regenerare celulară care are loc în timpul somnului.

Unul dintre punctele sale forte este concentrația mare de nectar vegetal din muguri, un ingredient cheie obținut după 7 ani de cercetare și 3 brevete depuse în Franța. Acest ingredient inovator stimulează reînnoirea celulară și favorizează comunicarea dintre celule, contribuind astfel la regenerarea și repararea pielii într-un timp record de 72 de ore, conform testelor in vitro.

Textura bifazică inedită combină un ser regenerator puternic cu uleiuri botanice rare, inclusiv ulei de Jojoba cu proprietăți de reparare intensă. Această formulă avansată se aplică cu mișcări delicate pe față și gât, înainte de crema de noapte, asigurând o penetrare profundă și un efect sinergic pentru a corecta semnele vizibile de îmbătrânire.

Efectele sunt vizibile și tangibile: dimineața, tenul este mai luminos, trăsăturile sunt netezite și ridurile sunt atenuate. Pe termen lung, tenul devine mai ferm, regenerat și reparat.  În plus, formula este lipsită de ingrediente controversate precum uleiurile minerale, silicon, coloranți și parabeni, evidențiind un angajament constant pentru sănătatea și frumusețea naturală a pielii.

Cremă iluminatoare pentru ochi

Crema Iluminatoare pentru ochi se evidențiază ca o soluție avansată și eficientă pentru combaterea semnelor de îmbătrânire din zona delicată a ochilor. Formula sa inovatoare oferă beneficii imediate și pe termen lung, asigurând un aspect revitalizat și întinerit al pielii în această zonă sensibilă.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei creme este capacitatea sa de a reduce vizibil ridurile imediat după aplicare, oferind astfel un aspect mai neted și rejuvenat. Pe măsură ce timpul avansează, beneficiile se intensifică, iar pielea din jurul ochilor beneficiază de un tratament complet care contribuie la regenerarea și revitalizarea acestei zone delicate.

Un alt punct de atracție al cremei este compoziția sa, care include ingrediente active vegetale provenite din sectoare Bio, recunoscute pentru responsabilitatea și durabilitatea lor. În acest sens, nectarul vegetal obținut din muguri este un element cheie, garantând nu doar eficacitatea produsului, dar și un respect profund pentru biodiversitate și sustenabilitate.

Cremă de zi pentru regenerarea celulară a tenului

Crema de zi pentru regenerarea celulară a tenului ANTI-ÂGE GLOBAL aduce beneficii multiple și durabile pentru frumusețea și sănătatea tenului. Oferind o experiență imediată de luminozitate, această cremă catifelează și netezește pielea, conferind un aspect proaspăt și radiant încă de la prima aplicare.

După utilizarea continuă, efectele se intensifică, cu o reducere vizibilă a ridurilor și un ten care devine vizibil mai ferm și revitalizat. Această transformare profundă se materializează în aproximativ o lună de utilizare consecventă, corectând semnele de îmbătrânire și conferind un aspect tânăr și sănătos pielii.

Un aspect esențial care distinge această cremă este formula sa avansată și responsabilă. Testată sub control dermatologic și compusă din 93% ingrediente de origine naturală, aceasta asigură o îngrijire blândă, dar eficientă. De asemenea, compoziția sa include ingrediente active vegetale provenite din sectoare Bio, reflectând angajamentul pentru responsabilitate și durabilitate.

Cremă de noapte pentru regenerarea și confortul tenului

Crema de noapte pentru regenerarea și confortul tenului reprezintă un pas esențial în ritualul de îngrijire nocturnă, oferind beneficii semnificative pentru revitalizarea și reînnoirea pielii. De la prima aplicare, textura sa ultra-catifelată îmbrățișează pielea, oferind un confort imediat și un aspect luminos și neted.

Eficacitatea acestei creme nu se oprește aici; pe măsură ce noaptea avansează, ingredientele sale active, inclusiv nectarul vegetal obținut din muguri, lucrează în mod sinergic pentru a reduce vizibil ridurile și liniile fine, asigurând un ten mai ferm și fortificat. Aceste beneficii se acumulează în timp, corectând semnele evidente de îmbătrânire și contribuind la regenerarea profundă a pielii.

În ceea ce privește compoziția, crema este formulată cu 94% ingrediente de origine naturală și este testată sub control dermatologic, garantând astfel o îngrijire blândă, dar eficientă. De asemenea, angajamentul față de sustenabilitate și responsabilitate este reflectat în includerea de ingrediente active vegetale provenite din sectoare Bio.

CONCURS:

Astăzi, prietenii noștri de la Yves Rocher vă oferă în dar 3 seturi cu produse de beauty:

Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Care este numele colecției Yves Rocher formulată cu nectarul din muguri?

Atențievalabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 23.12.2023 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, dar și AICI. Mult succes!

213 comentarii

Comentariile sunt dezactivate