Glam News Magazine

Când vine vorba de modelele pentru colecțiile de îmbrăcăminte pentru primăvara anului 2019, acestea au fost marcate de prezența celebrităților pe podium. Starurile din social media și muzicienii au adus un interes sporit la cele mai mari spectacole ale sezonului, însă pentru debutul său anticipat de la Dior, Kim Jones a scos la iveală cea mai mare supriză dintre toate. Alegându-l pe Prințul Nikolai din Danemarca să poarte ținuta numărul unu, Jones a adus publicului o surpriză binevenită în timp ce aducea un pic de regalitate procedurilor din regimentul de cavalerie al Gărzii Republicane din Paris.

Îmbrăcat într-un costum relaxat al colecției, prințul Nikolai se potrivește perfect cu modele celebre cu ar fi Park Taemin, Max Barczak, Babacar Diagne N’doye, dar ca fiu al Prințului Ioachim și al primei soții, Alexandra, contesa de Frederiksborg profilul său este considerabil mai mare. Pentru Jones, care are rădăcini scandinave, alegerea de a urca prințul pe podium a avut o semnificație personală. “Asta este pentru mama mea care a fost de origine daneză”, a explicat pe Instagram înaintea evenimentului, postând o imagine a prințului sub una dintre sculpturile florale ale spectacolului.

În timp ce apariția lui Jones la Dior marchează prima lui colecție, înălțimea sa nu este străină în ceea ce privește moda. El a avut un cotract în 2017 la Scoop Models din Danemarca, a apărut în colectia finala a lui Christopher Bailey pentru Burberry și a fost model pentru mai multe reviste independente, gen Dust. Probabil că ar fi avut succes ca model fără să aibă un titlu.

Fiind al șaptelea în linie pentru tron, el este liber să facă modeling cu normă întreagă, fără a fi nevoie să își facă griji cu privire la oricare dintre restricțiile asociate frecvent cu viața regală – ceea ce înseamnă că momentul lui pentru Dior este doar începutul.

dior

Lasă un comentariu