Glam News Magazine

Maison Olfactif este un brand de parfumuri ce începe să se impună cu grație și originalitate în lumea parfumeriei de lux din România. Întemeiat pe o pasiune profundă pentru arta olfactivă, acest brand aduce în lumina reflectoarelor parfumuri ce transcend banalul și se transformă în adevărate opere de artă.

În realitate, în inima filosofiei Maison Olfactif se află convingerea că parfumurile nu sunt doar arome, ci povești captivante care pot evoca emoții și amintiri. Parfumul este o expresie a identității și un element care completează personalitatea fiecărui individ. Astfel că Maison Olfactif nu oferă doar parfumuri, ci experiențe olfactive autentice.

Portofoliul brandului este o călătorie prin universul aromei, cuprinzând o varietate de compoziții care explorează diferite teme și emoții. De la arome florale delicate, la esențe lemnoase puternice și accente orientale senzuale, fiecare parfum reflectă arta fină a echilibrului și compoziției. Fiecare flacon devine o fereastră către o poveste olfactivă distinctă.

Colecția LES PHÉROMONAUX

O clasă aparte, cu accente încărcate de senzualitate carnală, extractele “Feromonale” (Les Phéromonaux) reprezintă arome de parfum create cu scopul explicit de a incita și seduce, oferind o experiență senzorială dominantă, senzuală și romantică în egală măsură. Desigur, existența feromonilor la oameni este un subiect controversat. Cu toate acestea, molecula “minune” cunoscută sub numele de Hedione a devenit un exemplu de feromon asupra căruia s-au efectuat numeroase studii și teste specializate. Aceste investigații au demonstrat că mirosul acestei molecule stimulează o activitate sexuală intensă la nivelul creierului uman.

Compoziția complexă a extractelor feromonale, subliniată de prezența marcantă a moleculei Hedione, are ca rezultat stimularea emoțiilor sexuale și, în același timp, reducerea semnificativă a intensității stresului la nivel cerebral. Acest efect combinat conferă purtătorului sau purtătoarei un sentiment de putere, încredere în sine, fiind percepută ca o persoană dorită și admirată. Extractele de parfum feromonale sunt create prin îmbogățirea lor cu esențe prețioase, iar compoziția rezultată este un spectacol olfactiv menit să rămână adânc în memoria olfactivă a celui sau celei care îl poartă.

Colecția LES ÉMOTIONNELS

Emoțiile, acele reacții afective intense care dezvăluie în mod inconfundabil trăirile noastre interioare, au o influență substanțială asupra personalității și asupra încrederii în sine. În încercarea de a captura esența acestor experiențe emoționale și de a le intensifica la cote superioare, a fost creată colecția „Les émotionnels”. Această colecție reprezintă cea mai pură formă de a sublinia emoțiile, cu ajutorul unor absoluturi olfactive prețioase și rafinate, care transcend simpla experiență a unui parfum obișnuit.

Fiecare extract de parfum din această colecție reprezintă o incursiune într-un univers distinct al simțurilor și al trăirilor interioare. Prin utilizarea unor arome fine și inovatoare, fiecărui purtător i se oferă o poveste olfactivă personalizată, care să îl definească și să amplifice emoțiile sale autentice. În definitiv, “Les émotionnels” nu doar imprimă mirosuri, ci și trăiri, transformând fiecare experiență olfactivă într-o călătorie în lumea complexă și fascinantă a propriilor emoții.

Colecția LES SUPRÊMES

Les Suprêmes” este o colecție ce excelează în excentricitate și a fost cu adevărat creată “pour les connaisseurs” – pentru cunoscători. Această colecție reprezintă un adevărat tribut adus rafinamentului și sofisticării, fiind o manifestare a artei olfactive desăvârșite. Fiecare blend exotico-opulent este sublimat de prezența subtilă și distinsă a particulelor de aur de 24K, element care înnobilează cu grație absoluturile mistic rășinoase, florale romantice și lemnoase sacre, alcătuind compoziții de excepție ce fac din fiecare purtător un individ unic și deosebit.

Colecția “Les Suprêmes” nu este doar o selecție de parfumuri, ci o declarație de eleganță și rafinament. Aceasta servește drept omagiu adus puterii, invocând mirosul luxului într-o armonie perfectă cu contemplarea senzualității. Creată special pentru femei superbe, independente și fabuloase, precum și pentru bărbați puternici, pasionali, ce sunt conștienți și capabili să conducă lumea, “Les Suprêmes” devine o colecție semnătură ce promite să lase o amprentă olfactivă memorabilă în preajma fiecărui individ care o alege.

Fiecare esență din această colecție este mai mult decât un simplu parfum; este o poveste narată subtil și elegant în note olfactive, o călătorie prin arome excepționale și o experiență senzorială complexă. Astfel, “Les Suprêmes” nu se rezumă doar la imprimarea mirosurilor, ci oferă o exprimare a individualității și a luxului într-un mod care transcend timpul și spațiul. Alegeți “Les Suprêmes” pentru a vă transforma zilnic într-o prezență memorabilă, lasând o amprentă olfactivă ce va rămâne în memoria celor din jur.

După ce am avut ocazia să testez două dintre parfumurile din colecția LES ÉMOTIONNELS, am fost captivat de subtilitatea, profunzimea și longevitatea fiecărui extract parfum.

Money Can’t Buy Love: The Crush

Primul impact cu “Money Can’t Buy Love: The Crush” a fost marcat de o deschidere vibrantă și proaspătă, în care notele dominante de frezie și lămâie au îmbrățișat simțurile mele. Această efervescență olfactivă a creat un început plin de vitalitate, sugerând că acest parfum nu este doar despre miros, ci și despre exprimarea emoțională a iubirii autentice. Pe măsură ce parfumul a evoluat, am fost captivat de acordurile îmbătătoare de ambră și cashmere, care au adus o notă senzuală și rafinată. Această tranziție a fost un dans olfactiv care a subliniat că “The Crush” nu se limitează doar la a fi o esență florală, ci explorează și straturi mai profunde ale atracției.

Finalul a fost remarcabil, cu o combinație complexă de chihlimbar și acorduri de vanilie. Aceste note au adăugat profunzime și persistență, ceea ce a creat o experiență olfactivă durabilă. Aromele lemnoase au adus o notă de stabilitate, sugerând că iubirea autentică este puternică și rezistentă.

Toxic Touch: the dependence

Parfumul  debutează cu un melanj exploziv de violetă, iris, portocală roșie și bergamotă creând un impact puternic și provocator. Aceste note inițiale sugerează intensitatea relațiilor pasagere și atrag atenția asupra complexității dependențelor emoționale.

În inima compoziției, esențe orientale precum lemn dulce, ambră și  scorțișoară aduc o adâncime misterioasă și o nuanță enigmatică. Aceste arome contribuie la conturarea unui sentiment de fascinație și dorință, amplificând caracterul intrigant al parfumului.

Finalul este marcat de o combinație de vanilie, caramel și mosc, care adaugă o tentă de dulceață și senzualitate. Aceste acorduri conferă parfumului o notă de dependență, evocând un magnetism irezistibil și provocând dorința de a explora adâncimile acestei experiențe olfactive.

Un aspect definitoriu al parfumului este modul în care încorporează conceptul de dependență emoțională. Aromele intense și amestecul rafinat reprezintă o ilustrare olfactivă a complexității relațiilor dependente, evidențiind dependența subtilă și adesea captivantă dintre componentele parfumului.

CONCURS ÎNCHEIAT

Câștigători concurs :

Cosmina Dinică – validat

Oprea Mădălin – validat

Pentru a putea câștiga unul dintre cele 2 parfumuri (Money Can’t Buy Love: The Crush sau Toxic Touch: the dependence) oferite de Maison Olfactif, tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Care sunt cele trei colecții de parfumuri ale brandului Maison Olfactif?

Atenție: Concursul este valabil în perioada 01.03.2024-04.03.2024. Vor fi validate numai comentariile lăsate în intervalul 01.03.2024 – 00:00 – 04.03.2024 – 23:59. Câștigătorii vor fi anunțati prin email, cât și în cadrul articolului. Mult succes!

248 de comentarii

Comentariile sunt dezactivate