Glam News Magazine

Munca de la domiciuliu nu mai este ceva ieșit din comun, dar, deși a devenit ceva obișnuit, acest lucru nu trebuie să vă rețină din a vă face mediul de lucru cât mai distins. Iar piesa centrală pe care trebuie să vă concentrați este, ați ghicit – firește, biroul. Iar biroul din sticlă este o alegere populară în acest sens pentru birourile moderne amenajate acasă. De ce? Aduce un plus de eleganță interiorului, reflectă, nu blochează lumina, transparența lui îl face vizual ușor în decor, este mai ușor de mișcat decât alte birouri și dacă vă întoarceți la serviciu, puteți să-i găsiți ușor o întrebuințare în scopuri non-profesionale. Iată cum puteți integra diferite modele de birouri din sticlă în decorul casei pentru a face munca la domiciliu cât mai interesantă.

3 mari avantaje pe care le aduce un birou din sticlă în casă

Poate face o cameră de lucru mică să pară mai mare

Nu toată lumea își permite să dedice o cameră spațioasă pentru biroul de acasă. Fie că este vorba de un birou, o cameră de zi sau chiar dormitor, birourile din sticlă fac ca suprafețele să pară mai mari decât sunt de fapt, iar acest lucru este binevenit mai ales dacă vă confruntați cu lipsa de spațiu.

Ajută la obținerea unui design interior modern

Dacă doriți un aspect modern pentru biroul de acasă, alegeți birouri din sticlă ce vor da un aer glam amenajării interioare, indiferent daca sunt în întregime din sticlă sau cu picioare metalice sau de lemn. Sticla va face ca interiorul să pară ca-n filmele cu oameni de afaceri și povești de succes.

Iluminează orice încăpere

Iluminarea corectă este un aspect important al unui spațiu de lucru funcțional și astfel de birouri din sticlă pot face o treabă uimitoare. Ele reflectă lumina și deschid vizual camera. Pentru un efect mai puternic, alegeți mobilă și accesorii de culoare albă sau nuanțe deschide. Chiar și fără lumină naturală, camera va părea mai luinoasă.

Lasă un comentariu