Glam News Magazine

Madonna, Beyoncé și Rihanna au fost vedetele ce au apărut în clipul care a deschis spectacolul aniversar al casei Dsquared2 de la Milano. După 25 de ani, Dean și Dan (Caten) nu au nevoie de nicio prezentare. Au înființat o companie care a devenit rapid un nume sonor în modă, având mai mult de 100 de prezentări la activ, unde cei doi au făcut doar ceea ce au știu ei cel mai bine. „Am format împreună o companie în care vorbim despre viață, despre Canada, munte, cizme de cowboy și despre tot ceea ce ne pasionează” a spus Dean înainte de prezentare. Aceste elemente deja tradiționale, au alcătuit o colecție aniversară cu “cele mai mari hituri”, o colecție în care gemenii vor să ne arate că își aduc aminte cu plăcere de copilăria lor din Canada, dar nu și-au uitat nici rădăcinile italienești.

În această perioadă în care lumea modei tot încearcă să creeze identități neobișnuite, merită să precizăm faptul că Dean și Dan nu au cedat niciodată conformismului: au fost întotdeauna doi frați gemeni care au reușit să treacă peste condițiile disfuncționale ale copilăriei și cu un capital destul de mic, în 1995 au fondat unul dintre cele mai de succes branduri de modă din Italia.

Înainte de prezentare, pe ecrane au rulat montaje video cu celebritățile care au recunoscut talentul celor doi încă de la început. Întrebat despre amintirea sa favorită din showbiz, Dean a spus că își aduce aminte cu plăcere de momentul în care a creat costume pentru turneul Madonnei “Drowned World Tour”. „Am învățat multe acolo. Însă îmi amintesc cu drag cum anul trecut am mers să o vedem într-un concert la New York și ne-a dat un coș de picnic plin cu votcă și ne-a trimis la un balcon”, a spus Dean cu un zâmbet mare pe față.

În ceea ce privește momentele sale preferate din modă, pe primul loc este cel din toamna anului 2003 în care a defilat Naomi Campbell. “Prezentarea din anul 2003 a fost una fantastică, dar viitorul este cel care trebuie să ne preocupe. Sper să existe o lume mai bună. Haideți să lăsăm iubirea să domnească și să nu ne pierdem niciodată speranța. Suntem pe piață de 25 de ani. Încă ne bucurăm la fel ca în prima zi și ne emoționăm la fiecare prezentare!”

Sursa foto: Getty Images

Lasă un comentariu