Glam News Magazine

1. Ce este sunt tehnologiile MarTech?

MarTech se referă la software-ul de marketing care este utilizat pentru a optimiza eforturile de marketing și pentru a atinge obiectivele de marketing. Utilizează tehnologia pentru a dezvolta, executa și măsura campanii de marketing și alte tactici de marketing. În cele din urmă, acest lucru vă poate ajuta să găsiți mai ușor locuri de muncă în marketing. Aceste instrumente sunt utilizate frecvent pentru a îmbunătăți procesele de marketing într-un mediu multi-touchpoint.

2. De ce este importantă tehnologia MarTech?

Tehnologia joacă un rol din ce în ce mai important în marketing. Pe măsură ce MarTech devine mai complex, peisajul de marketing se schimbă constant, permițând mărcilor să țină mai bine pasul cu călătoria în continuă evoluție și fragmentată a clienților. Pe scurt, tehnologia de marketing este esențială pentru viitorul marketingului modern. În plus, tehnologia de marketing este importantă deoarece ia în considerare nevoile de execuție de la început până la sfârșit. Le permite marketerilor să-și extindă eforturile de marketing în mod holistic. În cele din urmă, MarTech este, de asemenea, important, deoarece îmbunătățește modul în care comunicăm și colaborăm cu colegii și clienții noștri. Îmbunătățirea acestor relații B2B și B2C poate avea, de asemenea, un impact pozitiv asupra relațiilor pe care le construiți cu clienții dvs.

3. Care sunt primele 5 trenduri de MarTech?

1. Integrarea tehnologiei purtabile – Integrarea tehnologiei de marketing purtabile oferă noi modalități de a interacționa cu publicul și de a intra în legătură cu utilizatorii.
2. Conținut VR/AR – Încorporarea realității augmentate și virtuale în campaniile publicitare funcționează bine pentru a satisface dorința utilizatorilor de a acorda prioritate experienței de cumpărare față de prețul produsului.
3. Soluțiile mobile-first – Millennials și Generația Z sunt cunoscuți ca prima generație pentru mobil. Pentru ei, navigarea pe web nu mai este o necesitate sau un ritual, ci o activitate de zi cu zi.
4. Tehnologia vocală – Difuzoarele inteligente nu mai sunt o raritate în casele moderne. Aceasta este folosită pentru creșterea branding-ului audio, un accent tot mai mare pe conținutul vocal UX și muzica ca parte a culturii mărcii.
5. Instrumente de marketing bazate pe blockchain – Blockchain permite marketerilor să ofere utilizatorilor date solide și în spatele afirmațiilor lor. De exemplu, o platformă bazată pe blockchain poate păstra înregistrări care dovedesc autenticitatea produsului sau locul de proveniență.

PROIECT “STUDIU COMPARATIV AL ADOPȚIEI DIFERITELOR CATEGORII DE TEHNOLOGII DE MARKETING ÎN TOP 100 COMPANII DIN DIFERITE ȚĂRI ÎN CONTEXTUL INCERTITUDINILOR SOCIALE CE INFLUENŢEAZĂ ÎN PREZENT MEDIUL ECONOMIC INTERNAȚIONAL (MARTECH 2022)”

Lasă un comentariu