Glam News Magazine

Nimic nu este mai convingător decât puterea exemplului. Iar acest material o dovedește încă o dată. Scriam în iulie 2019 despre Staicu M. Viorel, omul care sparge bariere. Erau și exemple. Destule. Dar astăzi revenim la subiect, aratând noi rezultate uluitoare. De ce după mai bine de doi ani? Pentru că progresul adevărat necesită timp, iar timpul măsoară cu adevărat valoarea cuvintelor și a oamenilor. Să continuăm povestea, atunci, adăugând o voce elocventă!

“El știe și poate să readucă la viață orice om căzut, cum am fost și eu”

„În urmă cu un an eram foarte bolnăvicios, cu dureri foarte mari în zona lombară și cervicală până la amețeli. Eram pregătit de operație la coloană. Eram și hipertensiv, aveam probleme cu pulsul, aveam o transpirație bolnavă, glicemia ridicată, colesterol mărit. Le aveam pe toate. În plus, probleme cu somnul, eram foarte stresat și fără poftă de viață. Nici nu vă puteți imagina în ce stare eram. Acum nu mai am niciun fel de durere, analizele ies bine, am o condiție fizică la care nici nu aș fi putut visa, mi-am recăpătat pofta de viață. Numai datorită lui Staicu M. Viorel, astăzi sunt ceea ce sunt, fizic, mental și psihologic. El știe și poate să readucă la viață orice om căzut, cum am fost și eu.”

Samy Numan

Este poate greu de crezut că sunt cuvintele unui om de afaceri puternic, ce a fondat și conduce în Dâmbovița, o companie de top la nivel mondial, cu 750 de angajați și o cifră de afaceri de 358.689.191 lei în 2020 – Nimet, unul dintre principalii producători de bare şi ţevi din oţel cromat din Europa. Samy Numan, român de origine, alături de echipa sa, a avut cutezanța și flerul de a crea un produs 100% românesc și a-l exporta în peste 60 de țări de pe trei continente. Este un inovator. O arată evoluția și rezultatele Nimet, care sunt de aplaudat îndelung. La fel și oamenii din spatele acestui business. Din păcate, povestea din spatele succesului ascunde și multă suferință neștiută. „Veneau copiii să ne jucăm prin curte. Mi-era jenă, mi-era rău, nu puteam să mă ridic. Luam o mulțime de pastile și analizele tot prost ieșeau.”

Soluția a venit o dată prin Staicu M. Viorel, fondator și președinte AGER Club, fondator-manager Școala AGER și autor-consilier Instigare la Sănătate. „L-am întâlnit acum un an, la recomandarea unui cunoscut pe care l-am întrebat dacă știe un consilier personal pentru a face un program de dezvoltare sportivă, fizică și mentală. După un an, progresele și evoluția mea sunt incontestabile”, spune răspicat omul de afaceri. “Sunt performanțe medicale, fizice, psihologice și de relaționare. După 6-7 luni am renunțat la medicamente și merg cu pulsul până la 160-170bpm fără teamă. Nu puteam să alerg mai mult de 80m, alergare ușoară. După 1 an de zile alerg 2-3 km fără oprire. Am reușit să alerg și 6-7 km cu dl Staicu alături. Nu mai iau medicamente pentru glicemie, colesterol, am renunțat și la medicamentele de somn. Analizele ies foarte bune, nu mai am dureri. Grăsimea s-a topit și s-a dezvoltat masa musculară, mi s-au lărgit umerii. Și soția a început acum să alerge și ea, văzând rezultatele mele. Iar la serviciu oamenii mă văd mai în putere, sunt mai optimiști. Toți îmi spun că am întinerit și unii s-au apucat și ei să facă mișcare”, împărtășește a sa experiență Samy Numan, cu un entuziasm sincer pe care regret că nu pot să-l redau total în cuvinte.

„Oamenii de lângă tine sunt cel mai important capital”

Vă întrebați, desigur, cu suspiciune, cum e sposibil. Rețeta succesului în acest caz, am aflat, conține încredere, consecvență și perseverență. Pare simplu, dar în practică nu este deloc astfel. „Anumite autodepășiri la antrenamente creau asemenea presiuni că nici nu mai știam cum mă cheamă. Sunt puțini care rezistă la antrenamentele dlui Staicu, dar cel care trece are numai beneficii. Este un tip incomod și aspru, care scoate oamenii din zona lor de confort. Mie mi-a plăcut duritatea lui. Și am simțit pe pielea mea beneficiile. Dacă nu ești aspru, nu poți face progrese. Și de unul singur este greu, pentru că ajungi în zona de confort și te oprești. El insistă foarte mult, duce lucrurile la extrem. Iar în acea zonă de extrem, pe care noi nu o înțelegem, tocmai acolo te dezvolți. Personal, nici nu mă așteptam să ajung la asemenea performanțe după un an de zile. Nu a fost ușor. Am vrut de multe ori să renunț pentru că mă întâlneam cu el la un moment dat cu spaimă. Lumea îmi spunea să mă opresc, soția era îngrijorată. Dar nu am renunțat. Am avut încredere”, mărturisește deschis omul de afaceri, de asemenea un caracter puternic.

staicu m. viorel si samy numan

“Eu, care eram foarte bolnăvicios, care făceam 7 flotări și 3 abdomene, am ajuns la 150 de flotări și 300 de abdomene pe ședință, ridic haltere și dau 500 de lovituri la sacul de box. E incredibil! Dar se poate! Iar cei din jurul meu, familie și prieteni, au văzut schimbarea și s-au apucat să facă sport. Starea mea de bine i-a determinat și pe cei din jur să facă mișcare. I-am polenizat, cum ar spune consilierul meu”, povestește Samy Numan, care împărtășește de asemenea secretul succesului în general, așa cum i s-a dezvăluit de-a lungul timpului. „Oamenii de lângă tine sunt cel mai important capital. Acesta a fost secretul succesului în firma Nimet. Numai datorită lor firma a ajuns unde a ajuns. Și numai datorită lui Staicu M. Viorel sunt astăzi ceea ce sunt.”

În ceea ce-l privește pe Staicu M. Viorel în acest context, povestea este simplă: „Am șlefuit un diamant.”

Lasă un comentariu