Glam News Magazine

Protecția solară este unul dintre cei mai importanți pași din rutina de îngrijire a pielii. Nu numai că îți protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature, dar te protejează de efectele nocive ale razelor UV, care pot duce la cancer de piele. Este un produs pe care nu ar trebui să-l omiți, iar protecția solară pe care o alegi ar trebui să fie de foarte bună calitate, nu medie.

Din fericire, ne ai la îndemână pentru a te ajuta să descoperi care SPF merită și care este cel mai bun pentru tine. Iată cinci dintre cele mai bune produse de protecție solară de pe piață.

1. Pentru pielea uscată – Uriage Bariesun Dry Mist SPF50+

Uriage Bariesun Dry Mist SPF50+

Soarele îți usucă pielea, așa că, dacă ai deja pielea uscată, este și mai esențial ca SPF-ul pe care îl alegi să fie unul hidratant. Bariesun Dry Mist SPF 50+ este un SPF hidratant perfect pentru pielea uscată. Oferă protecție solară foarte mare, cu spectru larg împotriva razelor UVA și UVB, iar formatul cu pulverizator potolește rapid pielea însetată cu apa termală Uriage, prevenind deshidratarea pielii. Și, în ciuda formulei sale hrănitoare, finisajul este invizibil și, așa cum sugerează și numele, uscat la atingere!

2. Pentru pielea pigmentată – Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+

Una dintre principalele cauze ale hiperpigmentării este soarele, deci indiferent dacă ai pete întunecate sau dorești să le previi, Sun Fluid SPF 50+ este aliatul tău. Pe lângă faptul că oferă protecție solară cu spectru larg foarte mare împotriva razelor UVA și UVB, formula fluidă conține tiamidol, ingredientul brevetat al Eucerin, care este dovedit clinic că reduce aspectul pigmentării și previne reapariția acestora.

3. Pentru pielea acneică – Avene Cleanance Very High Protection Sunscreen SPF50+

Dacă îți este frică de faptul că SPF-ul îți va înrăutăți acneea, trebuie să încerci protecția solară Cleanance Very High Protection SPF 50+. Creată în mod special pentru pielea cu tendințe de imperfecțiune, crema SPF cu spectru larg, cu protecție foarte ridicată, conține gluconat activ de reglare a sebumului, monolaurină și zinc pentru a ajuta la prevenirea apariției acneei, plus apa termală Avene pentru a calma orice iritație. Rezultatul este o piele calmă, curată și, cel mai important, protejată!

4. Pentru afecțiuni ale pielii – Pharmaceris S Safe Protective Face Cream SPF50+

Dacă ai o afecțiune a pielii, cum ar fi eczeme sau psoriazis, găsirea unei protecții solare care să nu irite sau să declanșeze o erupție poate fi o provocare. Dar S Safe Protective Face Cream SPF 50+ este perfectă pentru tine. Formula de filtrare minerală 100% protejează pielea pentru a devia razele dăunătoare. De asemenea, conține molecule higroscopice care regenerează pielea și previne deshidratarea. În plus, datorită protecției ridicate, formula reduce riscul de eczeme provocate de soare și alergii, iritații și mâncărimi pentru a menține pielea confortabilă.

5. Pentru copii – Mustela Very High Protection Sun Lotion SPF50+

Nu este întotdeauna posibil să-l ții pe cel mic la umbră, motiv pentru care fiecare un părinte are nevoie de o protecție solară în care să aibă încredere; Lotiunea Mustela SPF 50+ este acel produs. Având un factor de protecție cu spectru larg, este unul dintre produsele preferate de părinții din întreaga lume datorită aplicării rapide; filtrele UV organice sunt atât de blânde încât poți folosi loțiunea chiar și pe nou-născuți!

Lasă un comentariu