Glam News Magazine

Guerlain a făcut întotdeauna parfumuri masculine extrem de bune. Ei pot parfuma absolut orice tip de bărbat, catalogul lor cuprinzând legende precum Habit Rouge, Vetiver, Heritage și L’Instant Pour Homme, ca să nu mai vorbim de clasicele mai subversive precum Mouchoir de Monsieur și Homme. Când vine vorba de parfumuri pentru bărbați, Guerlain are acoperite toate categoriile, astfel încât un bărbat poate găsi cu ușurință orice își dorește, indiferent dacă este un clasic sau o creație contemporană. Orice îți dorești, Guerlain cu siguranță are.

În anul 2014, Guerlain a lansat „L’Homme Ideal” apă de toaletă, un parfum deosebit de distractiv, plin de migdale crocante și lemn, care ne amintea puțin mai mult de parfumul lor de damă, La Petite Robe Noire. Mirosul masculin al aniilor ’80 a fost adus direct în secolul XXI, iar bărbații nu puteau să nu se îndrăgostească de farmecul lui.

În 2016, L’Homme Ideal a crescut la rangul de Apă de Parfum cu un aer nou și elegant. Îmbrăcat într-o nuanță sofisticată de taupe, L’Homme Ideal Apă de Parfum a împrumutat temperamentul obraznic al lui L’Homme Ideal și l-a transformat în ceva mai rafinat și mai delicios. Putem spune că este un fel de whisky fin, care devine mai bun odată cu vârsta și cu siguranță merită așteptarea.

guerlain l'homme idéal eau de parfum

Note:

Vârf: bergamotă și migdale

Inimă: condimente, trandafir bulgaresc și tămâie

Bază: piele, vanilie, Tonka și lemn de santal

Cum miroase?

La prima pulverizare, L’Homme Ideal Apă de Parfum nu este prea departe de semnătura prezentată atât de frumos în original. Cel puțin în primele momente, Apa de Parfum oferă o explozie familiară de migdale asemănătoare cireșelor, toate astringente și crocante, dar nu pentru mult timp și se îndepărtează de stilul originalului la ceva mult mai cald și mai senzual. Trandafiri, condimentele, tămâia și pielea lucrează împreună pentru a tempera tendințele gurmande care sunt atât de înrădăcinate în ADN-ul lui L’Homme Ideal. Împreună crează o inimă caldă și primitoare, care servește doar ca degustător pentru evenimentul principal.

Vanilia este vedeta parfumului și are fațete glorioase de caramel, lemn și piele, fiind susținută de o doză catifelată de lemn de santal care arde ca jarul în vanilia care se topește încet în mijlocul unui foc foarte sexy.

L’Homme Ideal Apă de Parfum s-ar putea presupune cu ușurință că este pur și simplu o versiune mai intensă a Apei de Toaletă, dar asta este departe de adevăr. Este un parfum puțin mai în vârstă, mai sofisticat, dar are încă o sclipire obraznică în ochi. În altă ordine de idei, bărbatul ideal original al lui Guerlain era probabil îmbrăcat în blugi skinny, tricouri albe și jachete de piele, dar acesta nu poate fi văzut fără cămașă și sacou. Este mai puțin îndrăzneț, dar cu siguranță mai complex. Deci ca să răspund la întrebarea: care este cea mai bună versiune, EDT cu zâmbetul său machiavelic sau EDP cu eleganța sa desăvârșită? Ei bine, amândouă sunt atât de diferite încât nu putem spune care este cel mai bun parfum, ci, în schimb, este o întrebare despre ceea ce dorește purtătorul de la Guerlain. Dacă răspunsul este un masculin modern, dar sofisticat, atunci Mr. Ideal Man, Apa de Parfum este ceea ce trebuie să alegi.

Review overview

CALITATE9.5
PERSISTENȚĂ8
SIAJ8
MIROS9

Summary

8.6

Lasă un comentariu