Glam News Magazine

Spun mereu că parfumul de casă este accesoriul de care ai nevoie în orice spațiu de locuit. Este finisajul invizibil care stabilește starea de spirit pentru cameră, iar partea cea mai frumoasă este că poți decide exact care este atmosfera respectivă. Gândește-te la el ca la o ținută – îmbraci camera cu un anumit miros pentru a face o impresie specifică, indiferent dacă aceasta este confortabilă, proaspătă, relaxantă, energizantă sau sincer, orice dorești să fie.

Lumânările oferă o stare mai trecătoare și le poți stinge pe măsură ce dispoziția ta se schimbă; cu toate acestea, difuzoarele de arome pot rămâne în permanență și așa stabilesc tonul pentru o cameră. Difuzoarele, fie că sunt cu bețe din trestie sau electrice, sunt modalități ușoare și sigure de a-ți parfuma casa în mod constant. Pentru acest articol am ales trei difuzoare care vor schimba atmosfera din casa ta.

1. Pentru bucătărie

Miller Harris Home Verditer Room Diffuser

Așează acest difuzor în bucătărie pentru o atmosferă proaspătă, mediteraneană sau în camera de zi pentru a te ajuta să te relaxezi.

Verditer este o odă adusă smochinelor, care captează sucul, pulpa și laptele acestui fruct evocator. Intens, verde și proaspăt, Verditer spune povestea unei fantezii mediteraneene ce are loc într-o podgorie plină de parfum. Este un parfum frumos care te transportă în locuri calde. Notele răcoroase reușesc să picteaze imaginea unui smochin care răsare din pământ, plin de frunze verzi și fructe vibrante. Este un parfum gradios, creat în stilui lui Miller Harris, care este găzduit în cel mai uimitor și contemporan vas ceramic, și unele dintre cele mai bune bețe din trestie. Vreau câte unul în fiecare cameră, vă rog.

2. Pentru dormitor

Acqua di Parma La Casa Sul Lago Reed Diffuser

Așează difuzorul în dormitor, astfel încât să ai vise despre grădinile italienești sau în baie, pentru un miros proaspăt.

„La Casa Sul Lago” în italiană înseamna „Casa de pe lac” iar acest difuzor, adăpostit într-o sticlă frumoasă în nuanța cea mai „Acqua di Parma” de galben, este un floral acvatic care te transportă într-o grădină luxuriantă de flori de lângă un lac spumos. Cu prospețimea bergamotei, dulceața crinului și briza de mosc, La Casa Sul Lago oferă impresia de flori și apă rece prinse în aerul cald italian. Doamne, ce aș vrea să fiu în Italia chiar acum! Un sfat, dacă aroma se simte foarte puternic, încearcă să folosești doar 3 sau 4 bețe din trestie pentru început.

3. Pentru fiecare cameră

Difuzoarele cu bețe nu sunt singura modalitate de a difuza parfumul în casă. Există și metode alternative, ceea ce ne conducela Aroma Spa Diffusor Tisserand, care utilizează un flux de aer rece pentru a dispersa ușor uleiul de parfum ales. Ceea ce îmi place la acest difuzor este că îl pot stinge în orice moment, la fel ca pe o lumânare. În momentul de față, ador uleiul Tisserand Aromaterapie, deoarece este super proaspăt, cu miros de grapefruit, tei și frunze de portocal, ceea ce mă energizează și relaxează în același timp. La urma urmei, nu există nimic mai frumos decât o supradoză de citrice, am dreptate sau nu?

Lasă un comentariu