Glam News Magazine

Setați-vă alarma și pregătiți-vă de evenimentul cel mai așteptat al împătimiților de cumpărături… da, este vorba de Black Friday România. NOTINO este alături de noi și în acest an și ne-a pregătit nu una, ci două săptămâni pline de promoții la produsele de beauty. Așadar, nu este deloc surprinzător faptul că ofertele pentru Black Friday din acest an sunt aproape prea bune pentru a fi adevărate. Carolina Herrera – Good Girl, Jean Paul Gaultier – Scandal, Ghivenchy – Idole sau orice alt parfum îți poți imagina, are o reducere de 15% în perioada 11 – 17.11.2019 folsind codul black înainte de finalizarea comenzii. Și asta nu este tot! În perioada 25.11 – 01.12.2019, brandurile selectate au o reducere de 20% folosind codul black20. Dar grăbește-te, aceste oferte nu țin la nesfârșit și nimeni nu vrea să vadă cele două cuvinte care strică tot cheful oricărui împătimit de cumpărături: stoc epuizat!

Indiferent dacă dorești să începi cumpărăturile de Crăciun sau să te răsfeți cu un cadou bine meritat, evenimentul Notino Black Friday este perfect pentru a prinde cele mai bune oferte la produse de beauty. De la cele clasice până la cele moderne, iată cele mai bune 3 parfumuri pe care nu trebuie să le ratezi! Spor la cumpărături!

Carolina Herrera Good Girl

Carolina Herrera Good Girl Black Friday NOTINO

OK, primul lucru pe care îl vei observa la Good Girl nu este parfumul în sine, și faptul că este găzduit în cel mai plin de farmec, cel mai înalt, cel mai fabulos, cel mai mare stiletto Herrera. Dar Good Girl nu ne vorbește despre stil, este de fapt un parfum fermecător și îndrăznesc să spun oarecum sexy, floral. Acesta este un parfum voluptuos, plin de tuberoză și iasomie, cu accente delicioase, gurmande – cacao, tonka și cafea. Good Girl nu este doar un parfum grandios – este un parfum cu o personalitate imensă și ar fi corect să spun că are o personalitate greu de displăcut!

Prada Candy

Prada Candy Black Friday NOTINO

Nu știu voi, dar când vremea este rece, cred că nimic nu aduce mai multă fericire decât un pic de ciocolată sau caramel, sau ambele de data aceasta … Prada Candy este gurmandul perfect, care are zahăr și este și ușor în același timp. Cheia aici este căsnicia de caramel și benzoină, ceea ce creează o notă delicată, un deliciu care este asemănător cu un mic nor de vată de zahăr. De asemenea, este de la Prada și, prin urmare, este super luxos. Lux, difuzie și versatilitate, ce nu vă poate plăcea?

Jean Paul Gaultier Classique

Jean Paul Gaultier Classique Black Friday NOTINO

Brandul Jean Paul Gaultier știe cum să facă exces. Totul despre modă și parfum este teatral și abundent peste măsură, executat într-un mod ciudat, clasic, care aduce o măiestrie excepțională și o modernitate împreună într-un mod mai neastâmpărat. Cel mai “Gaultier” lucru oferit de brand este Classique – parfumul feminin inspirat de pudrele cosmetice, diluantele de lacuri de unghii și costume de teatru. Nimic altceva nu grăiește JPG mai mult decât un floral pudrat.

Lasă un comentariu