Glam News Magazine

Cel putin în acest an, în România avem o  vreme neobișnuită. Câteva zile de caniculă, urmate de o perioadă friguroasă, plină de nori și ploaie. Acest lucru, aparent, este ceea ce noi numim “vară” și ne cam face să ne întrebăm în fiecare zi cam ce ar trebui să purtăm. Dimineața temperaturi acceptabile, la prânz caniculă și seara frig sau ploaie. Meteorologii anunță că și toamna va fi cel puțin la fel de ciudată. Oare o să purtăm pantaloni scurți și șlapi (de fapt, șlapii sunt o abominație și nu ar trebui să fie purtați vreodată în niciun moment, vă mulțumesc frumos!) sau o să dăm buzna în dulap să găsim un cardigan frumos? Cine știe!

Aceasta reprezintă o provocare nu numai pentru dulapurile noastre cu haine, ci și pentru cele olfactive. Ce poți purta când nu e prea cald sau prea rece, sau dacă vremea e așa de imprevizibilă? Ei bine, din fericire pentru dvs., noi, cei de la Glamnews avem răspunsul și în acest articol am adunat o selecție elegantă de arome care funcționează perfect indiferent de vreme. Clima poate fi haotică, dar aceste mirosuri sunt întotdeauna de încredere, pe ploaie, pe caniculă  sau pe frig.

Pentru EL: Alien Man și Cartier L’Envol 

În primul rând, avem Alien Man Eau de Toilette de la MUGLER. Acest nou parfum masculin este o interpretare sportivă a genului fougère, care de obicei conferă o notă suavă, dar nota este foarte energică în acest parfum masculin extraterestric. Notele mai calde, cum ar fi pielea și chihlimbarul, sunt luminate de prospețimea plantelor de mărar și de caracterul deschis al lemnului de fag. Cashmeranul, un material cu un caracter lemnos, picant, dulce și fructat, se ridică în stratosferă. Este un parfum perfect pentru orice ocazie: locul de muncă, sală de fitness, noaptea la întâlnire, indiferent de ce face sau nu soarele afară.

Dacă sunteți un tip care dorește ceva mai concentrat pe citrice, L’Envol Eau de Toilette de Cartier oferă exact acest lucru, dar cu intensitate. Și strălucește și strălucește cu citrice, aproape ca și cum parfumierul Mathilde Laurent a reușit să surprindă, prin notele de citrice, aerul fizic de deasupra unui pahar de limonadă proaspăt turnat. Intensitatea și căldura vin sub forma unei note de miere – bogată și aurie, acest acord de miere are un caracter cald, cu doar o atingere animalică. Într-o zi fierbinte, citricele acide oferă prospețime, în timp ce în zilele mai reci, căldura alimentată de miere oferă confortul perfect.

Pentru EA: Prada Candy și Stella by Stella McCartney

Dacă selecția masculină este echilibrată, selecția pentru femei se referă la difuzie, cu două mirosuri care prezintă greutate și căldură, dar totul aerat, mirosuri ce nu vor sufoca pe nimeni niciodată. Perfecte pentru o toamnă nehotărâtă!

Nu știu voi, dar când vremea este rece, cred că nimic nu aduce mai multă fericire decât un pic de ciocolată sau caramel, sau ambele de data aceasta … Prada Candy Eau de Parfum este gurmandul perfect, care are zahăr și este și ușor în același timp. Cheia aici este căsnicia de caramel și benzoină, ceea ce creează o notă delicată, un deliciu care este asemănător cu un mic nor de vată de zahăr. De asemenea, este de la Prada și, prin urmare, este super luxos. Lux, difuzie și versatilitate, ce nu vă poate plăcea?

Desigur, parfumurile gurmande nu sunt singura opțiune. Ce ziceți de o pulbere de trandafiri? Exemplul perfect al unui astfel de parfum este Stella Eau de Parfum, de la Stella McCartney. Trandafirul este tema centrală – o frumoasă floare baroc, realizată din petale moi, de catifea, umbrite de un purpuriu regal. Aici mandarinul luminează notele de top, în timp ce un acord de chihlimbar transparent conferă parfumului Stella o senzație de plutire. Este un trandafir luminos, ușor și efervescent care merge purtat toată ziua, în fiecare zi.

Unisex: Wonderwood by Comme des Garçons

Lemnul este perfect unisex. Există o calitate unghiulară androgină sau, uneori, o blândețe care se simte fără egal. Această dualitate funcționează bine în zilele ușoare, deoarece este și light și profund în același timp, ceea ce face o experiență olfactivă interesantă.

Cel mai bun parfum cu lemn pentru o vreme de tranziție este Wonderwood Eau de Parfum de la  Comme des Garçons. Având notele buchetelelor florale abstracte din anii 1980, Wonderwood ne aduce un buchet abstract de păduri fără nici un alt ingredient. Are cedru și nuc, delicatețea lemnului de santal, dar, de asemenea, o fațetă neobișnuită de petrol care estompează totul în obscuritate. Nu îmi dau seama dacă este înțepător sau soft, de sex masculin sau de sex feminin, fierbinte sau rece, ceea ce îl face perfect pentru tot ce este între, inclusiv pentru vremea rea.

Lasă un comentariu