masuța de cafea, Iată câteva idei pentru o măsuță de cafea în stil glam!

Strălucirea fină stă în detalii de bun gust, dar care să păstreze aerul extravagant, iar decorațiunile de pe masuța de cafea trebuie să respecte această descriere. Ele dau o notă de glam încăperii, atâta timp cât optezi pentru elemente care să se încadreze în decor. Pare sau nu simplu, vestea bună este că poți jongla cu diverse materiale de la ceramică și sticlă, la marmură și oglinzi sau diverse obiecte de la lumânări și flori artificiale la statuete, te poți juca folosind diverse forme, nuanțe și mai ales contraste. Desigur nu trebuie să faci exces de zel, pentru a păstra un design minimalist. Altfel riști să cazi în kitsch, lucru care nu-ți va da o stare de bine și nici nu-ți va impresiona oaspeții.

Dacă la apariția acestei piese de mobilier, în urmă cu câteva secole, ea avea un rol pur funcțional, folosind la a servi ceaiul, în era actuală ea este centrul livingului atrăgând cu sau fără intenție toate privirile și căpătând astfel un puternic rol estetic. Pentru a crea un spațiu confortabil – cuvântul de ordine pentru design-ul interior în 2018, dar luxos în același timp, trebuie să armonizezi ultilul cu plăcutul, având ca axa primordială o amenajare încântătoare ochiului.

Poți folosi tăvi din metale sau aliaje de metale şi chiar de lemn frumos sculptat; boluri de ceramică, sticlă sau aliaje de metale; lumânări albe sau de nuanţe pastelate; decoraţiuni argintii sau aurii. Secretul e asortarea lor pentru un efect strălucitor la propriu şi la figurat.

Iată mai jos câteva exemple de măsuţe de cafea amenajate în stil glam

foto: Pinterest

Un comentariu

Lasă un comentariu